آموزش پخت سوپ پیاز فرانسوی مخصوص

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت سوپ پیاز فرانسوی مخصوص

image آموزش پخت سوپ پیاز فرانسوی مخصوص

این سوپ به‌دلیل داشتن کره و پنیر، چرب است ولی عطر و طعم دلپذیری دارد البته برای آنهایی که با این حجم از پیاز مشکلی ندارند.

طرز تهیه

پیازها را با کره روی شعله خیلی ملایم بگذارید تا کاراملی شوند، حدوداً سی و پنج تا چهل دقیقه زمان می‌برد. مهم‌ترین نکته این سوپ، پیاز کاراملی شده است.

آب گوشت یا مرغ و نمک و فلفل را روی پیازها بریزید و بگذارید نیم ساعت بپزد.

تکفارس آی آر

فر را روی دویست درجه سانتیگراد روشن کنید.

سوپ را داخل ظرف سرامیکی یا پیرکس بریزید، نان تست یا باگت را که از قبل تُست و برشته کردید روی سوپ بچینید(نان را داخل تستر یا روی شعله داخل تابه بدون روغن برشته کنید)

پنیر را روی نان برشته‌ای که روی سوپ قرار داده اید بریزید.

حدود ۱۰ دقیقه تا یک ربع داخل فر بگذارید تا سوپ بجوشد و با نان کاملاً مخلوط شود و پنیر ذوب شود.

مواد لازم

www.takfars.ir

پیاز باریک خلالی شده: چهار عدد متوسط(چهار لیوان)

آب مرغ یا گوشت: چهار لیوان

کره: پنجاه گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

نان باگت یا تست: به میزان لازم

پنیر موزارلا و گودا یا پنیر پیتزا: به میزان لازم

بهترین آموزش نحوه درست دم کردن قهوه
  1. آموزش طرز تهیه ترش تره محل به روش اصلی

  2. آموزش تهیه و تزیین شیک و مجلسی دسر لیوانی شیر عسلی

  3. آموزش پخت ماهی خوشمزه به روش جنوبی

  4. آموزش پخت لازانیا مرغ به همراه سس مارینارا مخصوص در منزل

  5. آموزش تهیه دسر لیمو برای مهمانی های رسمی

  6. آموزش عکس به عکس تزیین میوه های مختلف با ژله

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات