image آموزش پخت سوپ مخصوص سوپ مرغ ورمیشل

▪ ران مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. مقدار کافی آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزد. سپس مرغ را ریش ریش کرده و آب مرغ را کنار بگذارید.

▪ ماست، تخم مرغ و آرد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. ۲ پیمانه آب را در ظرف جداگانه ای به جوش آورید و مخلوط ماست را به آن اضافه کنید. هنگامی که به جوش آمد آب مرغ و کره را به آن اضافه کنید.

▪ مواد را هم بزنید تا به جوش آیند. سپس رشته فرنگی (ورمیشل) و مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جا بیفتد.

▪ در پایان پخت نمک، فلفل و نعناع خشک بیفزایید. سرکه و سیر له شده را با هم در ظرف جداگانه ای مخلوط کرده و هنگام سرو به سوپ اضافه کنید.

ماست: ۴ ق س

آرد: ۲ ق س

تخم مرغ: یک عدد

ران مرغ: یک عدد

رشته فرنگی (ورمیشل): یک پیمانه

کره: یک ق س

سیر (له شده): ۲ حبه

سرکه: یک چهارم پیمانه

آب: به مقدار لازم

فلفل قرمز: به مقدار لازم

نمک: به مقدار لازم

نعناع خشک: به مقدار لازم

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت سوپ مخصوص سوپ مرغ ورمیشل