آموزش پخت سوپ ساده و مقوی پیاز

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت سوپ ساده و مقوی پیاز

image آموزش پخت سوپ ساده و مقوی پیاز

۱٫ روغن نباتی را در یک قابلمه بزرگ گرم نموده , سیب زمینی , هویج و پیاز خرد شده و سیر را به آن اضافه نمایید . سبزیجات را به مدت ۵ دقیقه به آرامی تقت دهید و در طول این مدت مرتب آن ها را هم بزنید .

۲. آب پرتقال و عصاره سبزیجات را به مواد بیافزایید و بگذارید به جوش بیایند . حرارت را کم نمایید تا آرام بجوشند . درب قابلمه را ببندید تا مواد به مدت ۲۰ دقیقه پخته , هویج و سیب زمینی های نگینی , نرم و ترد شوند .

۳. محتویات داخل قابلمه را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و یک دقیقه دستگاه را روشن نمایید تا مواد به شکل پوره در بیایند .

۴. قابلمه را بشویید و مواد را دوباره داخل آن برگردانید .

تکفارس آی آر

۵. در آخر , ماست و گشنیز خرد شده را اضافه نمایید . غذا را بچشید و نمک و فلفل آن را اندازه نمایید .

۶. غذا را در کاسه های گرم سرو نمایید و با شاخه گشنیز و خلال پرتقال تزیین نمایید .

این غذا را می توان به دو صورت سرو و گرم سرو نمود . اگر مایلید آن را سرد سرو نمایید , درست قبل از کشیدن غذا , ماست را اضافه نمایید و در کاسه های سرد بریزید .

مواد لازم سوپ پیاز و سیب زمینی :

روغن نباتی : ۲ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۹۰۰ گرم

هویج , نگینی خرد شده : ۱ عدد

پیاز , خلال شده : ۲ عدد

سیر , له شده : ۲ حبه

عصاره سبزیجات : ۱ پیمانه

آب پرتقال شیرین نشده : نصف پیمانه

ماست ساده کم چرب : ۲۲۵ میلی لیتر

گشنیز تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

نمک : به میزان لازم

فلفل : به میزان لازم

تک فارس

گشنیز جهت تزیین : مقداری

خلال پوست پرتقال : مقداری

ایده های جدید و جالب تزیین هندوانه شب یلدا متنوع
  1. آموزش تهیه اسنک خوشمزه شکلاتی برای بچه ها
  2. چطور بدون روغن زیاد غذاهای خوشمزه درست کنید
  3. آموزش آبکش کردن هر نوع برنج برای خانم های تازه آشپز
  4. آموزش پخت سوپ جو شیک و مجلسی
  5. آموزش تهیه یخ های طعم دار و طرح دار مخصوص
  6. آموزش پخت پاستا آشیانه ایایتالیایی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات