آموزش پخت سوپ خوشمزه با پیازچه

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت سوپ خوشمزه با پیازچه

image آموزش پخت سوپ خوشمزه با پیازچه

ابتدا جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد، سپس هویج ها را رنده کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و پیازچه های خرد شده را به همراه کمی کره تفت داده و به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را می توان در صورت تمایل اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه ها را ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز را خاموش می کنیم سوپ را در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.

اگر شیر به سوپ اضافه شد برای مطلوب تر شدن طعم سوپ خامه هم اضافه شود.

اگر شیر را حذف کردید، بودن خامه هم ضرورتی ندارد.

این سوپ بدون شیر و خامه هم طعم دلچسب و مطلوبی دارد.

تکفارس آی آر

اگر آب مرغ در دسترس نبود می توان از دو قرص عصاره ی مرغ یا گوشت استفاده کرد.

مواد لازم برای سوپ پیازچه :

آب مرغ

یک لیوان

پیازچه

www.takfars.ir

۲۰۰ گرم

قارچ

۱۵۰ گرم

هویج

دو عدد

جو پرک

۱/۵ پیمانه

شیر

یک لیوان (دلخواه)

خامه

تک فارس

سه قاشق سوپخوری (دلخواه)

نمک و فلفل

به میزان لازم

آموزش پخت تخم مرغ شکم پر برای بچه ها
  1. آموزش پخت میگوی خوش طعم و خوش عطر مجلسی
  2. آموزش پخت سبزی پلوی شب عید مخصوص گیاهخواران
  3. آموزش تهیه ترشی مخصوص بهار با گردو
  4. راهکارهای نگهداری از میوه و سبزی تازه برای مدت چند هفته
  5. طرز تهیه کتلت سبزیجات و مقوی کاری با طعم تند
  6. آموزش طرز تهیه قارچ سوخاری عصرانه ای مقوی برای کودکان

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات