آموزش پخت سوپ خامه ای مجلسی

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

آموزش پخت سوپ خامه ای مجلسی

image آموزش پخت سوپ خامه ای مجلسی

ره را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید. رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیفزائید مواد را با هم مخلوط کنید. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. پس از خنک شدن مواد سوپ آنها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید. باقیمانده عصاره را به مواد افزوده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گشنیز را به مواد بیفزائید، سوپ را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید. سوپ را با برگ گشنیز تازه تزئین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید.ر صورت نبودن گشنیز تازه، گــشنیز خشک گزینه مناسبی می باشد.

برای کم کالری کردن غذا، خــامه کم چرب را جایگزین خامه پر چرب نمایید.

مواد لازم برای ۴ نفر

تکفارس آی آر

▪ کره » ۴ قاشق سوپخوری

▪ پیاز بزرگ خرد کرده » ۱ عدد

▪ مرغ پخته » ۳۰۰ گرم

▪ عصاره مرغ » ۱ پیمانه (۶۰۰ میلی لیتر)

▪ گشنیز تازه خرد کرده » ۱ قاشق سوپخوری

www.takfars.ir

▪ خامه پر چرب » ۱۵۰ میلی لیتر

▪ نمک و فلفل » به میزان لازم

▪ برگ ترخون تازه » برای تزئین

▪ کروتون (نان مکعبی برشته ) » برای سرو

تصاویر خلاقانه ترین تزیین های هندوانه برای شب یلدا
  1. آموزش پخت کوکی خانگی آلبالو
  2. آموزش سنتی طرز تهیه پودر خانگی سیر
  3. آموزش تهیه ساندویچ همبرگر و قارچ خانگی و بهداشتی
  4. طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی رسمی
  5. آموزش پخت غذای خوشمزه سالم و گیاهی ناگت سبزیجات
  6. آموزش تهیه دسر شکلاتی با موز و کره بادام زمینی

مطالب پربازدید

مطالب محبوب