آموزش پخت سوپ خامه ای مجلسی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت سوپ خامه ای مجلسی

image آموزش پخت سوپ خامه ای مجلسی

ره را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت ۳ دقیقه در آن تفت دهید. رشته های مرغ را به همراه ۳۰۰ میلی لیتر از عصاره آن به قابلمه بیفزائید مواد را با هم مخلوط کنید. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت ۲۰ دقیقه بجوشند. پس از خنک شدن مواد سوپ آنها را به کمک یک مخلوط کن کاملا صاف و یکدست نمایید. باقیمانده عصاره را به مواد افزوده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گشنیز را به مواد بیفزائید، سوپ را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید. سوپ را با برگ گشنیز تازه تزئین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید.ر صورت نبودن گشنیز تازه، گــشنیز خشک گزینه مناسبی می باشد.

برای کم کالری کردن غذا، خــامه کم چرب را جایگزین خامه پر چرب نمایید.

مواد لازم برای ۴ نفر

تکفارس آی آر

▪ کره » ۴ قاشق سوپخوری

▪ پیاز بزرگ خرد کرده » ۱ عدد

▪ مرغ پخته » ۳۰۰ گرم

▪ عصاره مرغ » ۱ پیمانه (۶۰۰ میلی لیتر)

▪ گشنیز تازه خرد کرده » ۱ قاشق سوپخوری

www.takfars.ir

▪ خامه پر چرب » ۱۵۰ میلی لیتر

▪ نمک و فلفل » به میزان لازم

▪ برگ ترخون تازه » برای تزئین

▪ کروتون (نان مکعبی برشته ) » برای سرو

آموزش روش پخت اصلی غذای شمالی باقلاقاتق
  1. آموزش پخت مدل متنوع کوکوی فوری

  2. آموزش پخت دونات خوشمزه و خانگی

  3. آموزش درست کردن لازانیا حرفه ای با قالب

  4. آموزش درست کردن ژله شکلاتی مخصوص سرآشپز

  5. برای شب یلدا چه غذایی باید پخت

  6. آموزش نحوه تهیه کره بادام زمینی خانگی و بهداشتی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات