image آموزش پخت سوپ خامه ای با قارچ

ابتدا پیاز را نگینی کرده و با کره تفت می دهیم نه اینکه سرخ شود سپس قارچ را اضافه می کنیم و بهم می زنیم و آرد را می ریزیم و بهم می زنیم و سپس آب و آب مرغ را اضافه می کنیم و خامه را می ریزیم و می گذاریم بجوشد.

سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم و درب آنرا می گذاریم و شعله را کم می کنیم تا ١۵ دقیقه تا بپزد و گرم سرو می کنیم. نوش جان لذت ببرید!

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ و خامه

دو و ۱/۲ فنجان قارچ

۱/۴ فنجان آب

۱/۴ پیاز

۴ قاشق غذاخوری کره

۵ قاشق غذاخوری آرد

۴ فنجان آب مرغ

١ فنجان خامه

نمک و فلفل به میزان لازم

سبزی برای تزئین (سلیقه ای)

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت سوپ خامه ای با قارچ