image آموزش پخت سس گوجه مخصوص ایتالیایی

برای تهیه سس گوجه ایتالیایی اول باید گوجه ها رو پوست بکنین.

برای راحت تر پوست کندن گوجه ها یک قابلمه آب جوش حاضر کنید و گوجه ها رو بریزید توی آب جوش و بزارید ۱ دقیقه بجوشن. تا پوست گوجه ها کمی جدا بشه.

image آموزش پخت سس گوجه مخصوص ایتالیایی

بعد از سرد شدن گوجه ها رو پوست بگیرید.

image آموزش پخت سس گوجه مخصوص ایتالیایی

بعد گوجه ها رو له کنید و یا ریز خرد کنید.

پیاز و سیر رو تفت بدید و سرخ کنید و گوجه ها رو بهش اضافه کنید . من چون سیر زیاد دوست دارم چند حبه سیر له شده هم استفاده کردم.

image آموزش پخت سس گوجه مخصوص ایتالیایی

بزارید کمی گوجه ها بپزن نرم و له و یکدست بشن.

بعد از صافی ردشون کنید تا تفاله ها و تخم های گوجه جدا بشن و بریزید توی یک قابلمه و بهش شکر و پودر فلفل و نمک و پودر ریحان و میخک رو اضافه کنید.

image آموزش پخت سس گوجه مخصوص ایتالیایی

زیر حرارت رو کم کنید بزارید به مدت ۲ ساعت اروم برای خودش بپزه و غلیظ بشه.

image آموزش پخت سس گوجه مخصوص ایتالیایی

موقع سرو میخک ها رو از تو سس در بیارید. با پنیر مخلوط کنید و استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی ایتالیایی :

گوجه فرنگی له شده:۳ پیمانه

سیر: ۲حبه

میخک:-۳ عدد

پیاز کوچک :۱ عدد

ریحان خشک:۱ قاشق چای خوری

نمک:۱ قاشق چای خوری

شکر:۲ قاشق چای خوری

پودر فلفل :۱/۴ قاشق چای خوری

extra virgin olive oil روغن زیتون بکر:۱/۴ پیمانه

پنیر پیتزا رنده شده :۱/۴ پیمانه

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت سس گوجه مخصوص ایتالیایی