تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پخت سریع مرغ کنتاکی در خانه

image آموزش پخت سریع مرغ کنتاکی در خانه

۱. قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.

۲. در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک میکند.

۳. تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

۴. آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.

تکفارس آی آر

۵. تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.

روغن به میزان لازم

مرغ ۱ عدد بزرگ

آرد به میزان لازم

نمک به میزان لازم

www.takfars.ir

فلفل قرمز به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

محصولات معتبر
محصولات معتبر