آموزش پخت رول کدو و بادمجان

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

محصولات معتبر محصولات معتبر

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت رول کدو و بادمجان

image آموزش پخت رول کدو و بادمجان

مواد لازم برای تهیه رول کدو و بادمجان

کشک ۲ ق غذا خوری

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

کدو ۲ عدد

تکفارس آی آر

بادمجان ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

سیر ۴ حبه

آرد ۱ پیمانه

پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم

www.takfars.ir

فلفل دلمه قرمز ۱ عدد

نعنا داغ ۱/۳ پیمانه

گردو به مقدار لازم

زعفران دم کرده ۱/۳ استکان

نمک و فلفل سیاه و زر دچوبه به مقدار لازمطرز تهیه رول کدو و بادمجان با گوشت و کشک

▪ مرحله اول: آماده سازی مواد

ابتدا کدو و بادمجان ها را بشورید وسپس بدون کندن پوست برش خیلی نازک بزنید. در یک تابه روغن بریزید و بادمجان و کدو برش داده را تا حدی که فقط نرم شوند سرخ کنید و بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید، تا روغن اضافی آن گرفته شود. سیر ها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس پیاز را شسته و با رنده ریز رنده کنید.

▪ مرحله دوم: آماده سازی کوفته

در کاسه ای گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده، آرد، فلفل سیاه، زردچوبه و نمک ورز دهید تا خوب باهم ترکیب شوند. سپس در یخچال قرار دهید تا مواد منسجم شود. بعد از نیم ساعت آن ها را از یخچال خارج کنید و اندازه گردو از مواد بردارید و به گوشت ها به صورت استوانه ای حالت دهید. داخل یک تابه روغن ریخته و آن ها را سرخ کنید.

▪ مرحله سوم: آماده سازی سس کشک

تک فارس

یک عدد پیاز را شسته و ریز خرد کنید. سپس در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. بعد از آن که طلایی شد سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. سپس گردوی خرد شده، نعنا و کشک را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. سپس زعفران دم کرده را همراه با آب اضافه کنید و اجازه دهید ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند تا خوب ترکیب شوند. سپس سس را در ظرف فر ریخته و کنار بگذارید.

▪ مرحله چهارم : آماده سازی رول کدو و بادمجان

ابتدا فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. کدو و بادمجان های کنار گذاشته را دونه دونه برداشته و با یک عدد کوفته روی بادمجان و کدو رول کنید و داخل ظرف سس به صورت افقی کنار هم بچینید. تکه های خرد شده فلفل قرمز را ما بین کدو و بادمجان ها بگذارید. سپس روی بادمجان و کدو ها مقداری پنیر پیتزا بریزید. سپس ظرف را داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا رول کدو و بادمجان بپزد و پنیر ها طلایی شود.

نکات کلیدی برای تهیه رول کدو و بادمجان در فر

از کشک پاستوریزه استفاده کنید که نیازی به جوشاندن نداشته باشد.

اگر کوفته قلقلی ها شل بود و قابل فرم دادن نبود بهتر است کمی آرد نخودچی به آن اضافه کنید.

این رول را می توانید داخل تابه رژیمی نیز تهیه کنید.

برای تزئین از گوجه گیلاسی به همراه خلال دندان استفاده کنید.

آموزش تهیه مربای گل محمدی خانگی
  1. آموزش درست کردن سالاد مخصوص با پاستا و پنیر

  2. آموزش پخت میگو ماکارونی مخصوص بچه ها

  3. طرز پخت کوفته گردو غذای محلی ارومیه

  4. آموزش درست کردن لازانیا حرفه ای با قالب

  5. آموزش تهیه ته چین با گوشت به جای مرغ

  6. آموزش پختن آش شله قلمکار

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات