image آموزش پخت دلمه شلغم برای مهمانی های خانوادگی

شلغم‌ها را شسته، پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. پیاز را با غذاساز خرد کرده و با گوشت چرخ‌کرده، ریحان، برنج، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم. از مواد گوشتی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و بین دو حلقه شلغم قرار می‌دهیم و آنها را در قابلمه‌ای که کف آن را چرب کرده‌ایم می‌چینیم. رب گوجه‌فرنگی را در کره تفت داده و آب جوش را اضافه می‌کنیم. سس آماده شده را روی دلمه‌ها ریخته و می‌گذاریم تا دلمه‌ها بپزند.

مواد اولیه

*شلغم ۱۰ عدد

* گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم

* پیاز دو عدد

*برنج پخته شده نصف پیمانه

*ریحان ساطوری شده سه قاشق سوپخوری

* فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

*کره دو قاشق سوپخوری

* رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

* آب یک پیمانه

* نمک به میزان لازم