آموزش پخت دلمه شلغم برای مهمانی های خانوادگی
شلغم ها را شسته، پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می زنیم. پیاز را با غذاساز خرد کرده و با گوشت چرخ کرده، ریحان، برنج، نمک و فلفل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. از مواد گوشتی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و بین دو حلقه شلغم قرار می دهیم و آنها را در قابلمه ای که کف آن را چرب کرده ایم می چینیم. رب گوجه فرنگی را در کره تفت داده و آب جوش را اضافه می کنیم. سس آماده شده را روی دلمه ها ریخته و می گذاریم تا دلمه ها بپزند.
مواد اولیه
▪ شلغم ۱۰ عدد
▪ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
تکفارس آی آر
▪ پیاز دو عدد
▪ برنج پخته شده نصف پیمانه
▪ ریحان ساطوری شده سه قاشق سوپخوری
▪ فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
▪ کره دو قاشق سوپخوری
www.takfars.ir
▪ رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
▪ آب یک پیمانه
▪ نمک به میزان لازم