آموزش پخت دلمه شلغم برای مهمانی های خانوادگی
شلغم ها را شسته، پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش می زنیم. پیاز را با غذاساز خرد کرده و با گوشت چرخ کرده، ریحان، برنج، نمک و فلفل مخلوط می کنیم و ورز می دهیم. از مواد گوشتی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و بین دو حلقه شلغم قرار می دهیم و آنها را در قابلمه ای که کف آن را چرب کرده ایم می چینیم. رب گوجه فرنگی را در کره تفت داده و آب جوش را اضافه می کنیم. سس آماده شده را روی دلمه ها ریخته و می گذاریم تا دلمه ها بپزند.
مواد اولیه
✓ شلغم ۱۰ عدد
✓ گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
تکفارس آی آر
✓ پیاز دو عدد
✓ برنج پخته شده نصف پیمانه
✓ ریحان ساطوری شده سه قاشق سوپخوری
✓ فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
✓ کره دو قاشق سوپخوری
www.takfars.ir
✓ رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
✓ آب یک پیمانه
✓ نمک به میزان لازم