آموزش پخت دلمه شلغم برای مهمانی های خانوادگی

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت دلمه شلغم برای مهمانی های خانوادگی

image آموزش پخت دلمه شلغم برای مهمانی های خانوادگی

شلغم‌ها را شسته، پوست گرفته و به صورت حلقه‌ای برش می‌زنیم. پیاز را با غذاساز خرد کرده و با گوشت چرخ‌کرده، ریحان، برنج، نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم. از مواد گوشتی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و بین دو حلقه شلغم قرار می‌دهیم و آنها را در قابلمه‌ای که کف آن را چرب کرده‌ایم می‌چینیم. رب گوجه‌فرنگی را در کره تفت داده و آب جوش را اضافه می‌کنیم. سس آماده شده را روی دلمه‌ها ریخته و می‌گذاریم تا دلمه‌ها بپزند.

مواد اولیه

*شلغم ۱۰ عدد

* گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم

تکفارس آی آر

* پیاز دو عدد

*برنج پخته شده نصف پیمانه

*ریحان ساطوری شده سه قاشق سوپخوری

* فلفل سیاه یک قاشق چایخوری

*کره دو قاشق سوپخوری

www.takfars.ir

* رب گوجه‌فرنگی یک قاشق سوپخوری

* آب یک پیمانه

* نمک به میزان لازم

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. روش انتخاب و نگهداری زنجبیل
  2. طرز تهیه دسر شیک و خوشمزه شکلاتی فرانسوی
  3. چطور یک برنج خوشمزه با پیاز بپرسم
  4. طرز پخت سوپ خوش آب و رنگ چغندر روسی
  5. آموزش پخت کیک به سبک یونانی
  6. تزیین شیک سالاد الویه شکل قو

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید