image آموزش پخت خورش کرفس مخصوص سرآشپز

مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس

مواد مورد نیاز

میزان لازم

گوشت خورشتی

۳۰۰ گرم

کرفس

۵۰۰ گرم

پیاز

۲ عدد

برگ کرفس

۱۰۰ گرم

نعناع تازه

۲۰ گرم

جعفری تازه

۸۰ گرم

رب گوجه فرنگی

۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل

به میزان لازم

image آموزش پخت خورش کرفس مخصوص سرآشپز

دستور پخت خورش کرفس

برای طرز تهیه خورش کرفس ابتدا کرفس ها را خوب بشوئید سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید که بهتر است کرفس ها قد یک بند انگشت خرد شوند. برگ های کرفس ، جعفری و نعنا را ساطوری کنید سپس برگ کرفس ، نعنا و جعفری را درون مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.

image آموزش پخت خورش کرفس مخصوص سرآشپز

پیازها را ریز خرد کنید سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شود ، گوشت های خورشتی را به تکه های دلخواه برش بزنید سپس به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید ؛ پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه فرنگی و کرفس های خرد شده را اضافه کنید سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.

در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید ، پس از پختن گوشت میتوانید سبزی های سرخ شده را اضافه کنید ، با حرارت ملایم ۳۰ – ۴۰ دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد. پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن ۲ قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید اکنون آشپزی شما به پایان رسیده است و میتوانید غذا را به همراه برنج سرو کنید.

image آموزش پخت خورش کرفس مخصوص سرآشپز

▪ این خورشت در ظاهر بسیار شبیه به خورش قورمه سبزی می باشد که برای مهمانی نیز مناسب است.

چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید : مقدار برگ کرفس ( ریز خرد شده ) ۵ قاشق غذاخوری ، مقدار نعنا ( ریز خرد شده ) ۱ قاشق غذاخوری و جعفری ( ریز خرد شده ) نیز ۴ قاشق غذاخوری میباشد.

میزان ترشی خورش کرفس سلیقگی می باشد.

میتوانید بجای لیموعمانی از ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید.

اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید.

میتوانید به جای گوشت از مرغ و یا بوقلمون نیز استفاده کنید.

image آموزش پخت خورش کرفس مخصوص سرآشپز

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت خورش کرفس مخصوص سرآشپز