آموزش پخت خورش مخصوص هندی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت خورش مخصوص هندی

image آموزش پخت خورش مخصوص هندی

▪ نیم کیلو فیله مرغ تهیه کنید و هر فیله را به چهار تکه تقسیم کنید.

▪ در یک کاسه نسبتا بزرگ تکه های مرغ را با گرام ماسالا، نمک و فلفل مخلوط کنید و بگذارید تا طعم ادویه به خورد مرغ برود.

▪ یک پیاز متوسط را نگینی خرد کنید. دو حبه سیر و معادل یک قاشق چایخوری زنجبیل را رنده کنید.

▪ در یک ماهیتابه کمی روغن مایع بریزید و دو قاشق مرباخوری زیره سبز را در آن تفت دهید و کمی بعد پیازها را داخل ظرف بریزید.

تکفارس آی آر

▪ بلافاصله سیر و زنجبیل را به پیاز اضافه کنید.

▪ وقتی پیازها طلایی شدند کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید.

▪ یک قاشق مرباخوری دارچین، دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و نصف فنجان آبلیمو و کمی فلفل قرمز و سیاه را با هم مخلوط کرده و به مرغ اضافه کنید.

▪ مواد را تفت دهید و اجازه بدهید مرغ بپزد.

▪ قبل از آنچه آب مرغ تمام شود، ۵ قاشق غذاخوری خامه، یک لیوان گشنیز تازه خرد شده و دو عدد فلفل سبز تند به خورش اضافه کنید.

www.takfars.ir

▪ خورش را هم بزنید و بگذارید ۵ تا ۱۰ بماند. دقت داشته باشید که این خورش نباید آب داشته باشد.

▪ وقتی خورش جا افتاد، آن را در یک دیس بکشید و سرو کنید.

▪ این غذای هندی هم با برنج و هم با نان قابل سرو است.

آموزش تهیه ادویه کاری خانگی خواص و نحوه استفاده آن
  1. دستور مخصوص سر آشپز برای پخت بوقلمون شکم پر
  2. آموزش تهیه میوه خشک خانگی و با کیفیت
  3. مدل های فوق العاده زیبای تزیین کیک
  4. آموز پخت غذای مدرن توپک مرغ
  5. طرز پخت سوپ رژیمی بادمجان
  6. طرز تهیه کلوچه خوشمزه خانگی برای عصرانه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات