آموزش پخت خورش قیمه مخصوص همراه با قارچ

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت خورش قیمه مخصوص همراه با قارچ

image آموزش پخت خورش قیمه مخصوص همراه با قارچ

پیاز را پوست کنده، نگینی خرد کنید. در قابلمه ای مناسب روغن ریخته، روی حرارت بگذارید و پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شود. لپه را به پیاز داغ بیفزایید. حالا زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و همراه مواد تفت دهید. یک پیمانه آب یا اگر رسما گیاهخوار نیستید، آب گوشت را به قابلمه اضافه کرده، در آن را ببندید تا با حرارت ملایم لپه بپزد. قارچ ها را بشویید و اگر درشت بود، به چهار قسمت برش بزنید. قارچ را هم به بقیه مواد بیفزایید.

سیب زمینی را خلالی خرد کنید. آنها را در روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. وقتی از پخت لپه مطمئن شدید، رب را در مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه نمک به خورش بیفزایید. مقداری سیب زمینی سرخ شده را برای تزئین بردارید و بقیه را به خورش اضافه کنید. حالا دارچین و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش مزه دار شود.

مواد لازم برای خورش قیمه قارچ :

پیاز متوسط ۱ عدد لپه ۲۵۰ گرم قارچ ۳۰۰ -۲۵۰ گرم روغن ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری آب گوشت ۱ پیمانه زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری سیب زمینی درشت ۱ عدد نمک، فلفل سیاه و زردچوبه

تکفارس آی آر

چاشنی هایی که مصرف آنها به غذا انرژی می باشد
  1. ترفندهای نگهداری قارچ تر و تازه در خانه
  2. آموزش پختن آبگوشت مخصوص تهرانی ها
  3. آموزش درست کردن لقمه سوخاری بهترین عصرانه بچه ها
  4. طرز تهیه سوپ خوشمزه برای مهمانی رسمی
  5. لیست کامل خوراکی هایی که می توان فریز کرد و یا نمی توان
  6. آموزش پخت خوراک سیرابی به سبک اصلی در خانه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات