آموزش پخت خورشت آلبالوی مخصوص و خوش رنگ

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت خورشت آلبالوی مخصوص و خوش رنگ

image آموزش پخت  خورشت آلبالوی مخصوص و خوش رنگ

پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب های ۱-۵ در ۱-۵ سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.

شکر را روی آلبالو داخل کاسه ای بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

گوشت را همراه با مقداری روغن داخل تابه ای تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از ۱ یک دقیقه تفت دادن، مقداری آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کنید و به مدت ۶۰ دقیقه روی حرارت متوسط با در بسته بپزید.

آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

تکفارس آی آر

تکه های سیب را به مدت ۵ دقیقه در مقداری روغن داغ تفت دهید.

۲۰ دقیقه بعد از افزودن آلبالو، سیب تفت داده شده را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.

مواد مورد نیاز

مغز ران گوسفند

۲۰۰ گرم

www.takfars.ir

سیب سبز

۱ عدد

کنسرو گوجه فرنگی

یک دوم عدد

آب آلبالو

۲۰۰ میلی لیتر

شکر

۲۰ گرم

آلبالو (بدون هسته)

۲۰۰ گرم

تک فارس

لیمو ترش (آب گرفته شده)

۱ عدد

پیاز داغ

۱۰ گرم

قرص عصاره گوشت

۱ عدد

زردچوبه

یک دوم قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

T A K F A R S

روغن مایع

به میزان لازم

آموزش پخت مربای سیب به شکل سیب کامل
  1. طرز تهیه کامل آیس تی هلو نوشیدنی زمستانی
  2. تصویری تزیین سالاد به شکل راه راه جدید
  3. تزیین تصویری دستمال سفره برای خانم های با سلیقه
  4. مدل تزیین سالاد خیلی شیک به شکل گل رز جدید
  5. آموزش درست کردن کباب مرواریدی گوشت و بادمجان
  6. طرز تهیه سالاد میوه برای مهمانی های زمستان

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب