آموزش پخت حرفه ای ته چین مخصوص تازه عروس ها

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت حرفه ای ته چین مخصوص تازه عروس ها

image آموزش پخت حرفه ای ته چین مخصوص تازه عروس ها

برای شروع کار ابتدا مرغ را با کمی آب ، نمک و پیاز میپزیم تا کاملا مغز پخت و خوش نمک شود و ۱/۴ پیمانه آب مرغ باقی بماند .

آب مرغ را صاف کنید و مرغ پخته شده را بعد از اینکه سرد شد به تکه های یک اندازه برش میزنیم . برنج را هم که از قبل شسته و خیس کردیم آبکش میکنیم و در حین پخت آن را زنده تر یا به اصطلاح دون برمیداریم .بعد از آماده سازی این مراحل در یک ظرف مناسب و بزرگ با توجه به اینکه برنج در آن ریخته میشود و نباید به برنج به خاطر گنجایش ظرف فشار بیاید انتخاب می کنیم و ماست را با زرده تخم مرغ ، روغن مایع ، زعفران ، آب مرغ صاف شده و نیمی از کره را با کمی نمک مخلوط میکنیم و هم میزنیم سپس برنج را به مخلوط اضافه میکنیم البته برنج را کم کم اضافه کنید تا یکدست شود و مواد سفت نشود .

image آموزش پخت حرفه ای ته چین مخصوص تازه عروس ها

یک ربع قبل از قرار دادن ته چین فر را با حرارت ۱۸۰ در جه سانتی گراد روشن کنید .

تکفارس آی آر

نیمی از مواد ته چین را داخل قالبی که کاملا چرب شده میریزیم و با پشت قاشق برنج ها را تخت میکنیم و بعد مرغ ها را روی برنج میچینیم و اگر کمی مرغ ها را با فاصله بچینیم از بیرون قالب دیده نمیشود و زیباتر نشان داده خواهد شد . مابقی مواد برنج را روی تکه های مرغ ها ریخته و با پشت قاشق آن را منسجم میکنیم تا شکل بگیرد و در آخر مابقی کره آب شده را روی برنج میریزیم و روی قالب را فویل میکشیم و در طبقه وسط فر به مدت ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت ، بستگی به حرارت فر دارد.قرار میدهیم .

image آموزش پخت حرفه ای ته چین مخصوص تازه عروس ها

بهترین حالت پخت این غذا این است که در قالب های پیرکس پخته شود تا اینکه دورو اطراف برنج پخته شد بتوانید در داخل فر ببینید.بعد از اینکه ته چین پخت منتظر شوید ۱ الی ۲ دقیقه از حرارت بیفتد و بعد آن را برگردانید.

image آموزش پخت حرفه ای ته چین مخصوص تازه عروس ها

زرشک راهم میشویم و در آبکش قرار میدهیم تا آب آن گرفته شود و با کمی روغن مایع و شکر تفت میدهیم و به همراه خلال پسته روی ته چین را تزیین میکنیم.

www.takfars.ir

image آموزش پخت حرفه ای ته چین مخصوص تازه عروس ها

مواد لازم ته چین مرغ

مرغ کامل پاک کرده ۱ و نیم کیلو یا سینه مرغ ۱ کیلو

پیاز متوسط ۱ عدد

برنج ۱ کیلو

ماست کیسه ای ترش ۸۵۰ گرم

زرده تخم مرغ ۶ تا ۷ عدد

زعفران سائیده ۱ ق چ

کره ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۱/۲ پیمانه

تک فارس

زرشک ۱۰۰گرم

شکر ۲ ق سوپخوری

نمک به میزان لازم

خلال پسته به میزان لازم

فوت های کوزه گری برای پختن بهترین برنج مجلسی
  1. آموزش پخت کیک موزی گردویی در خانه

  2. دستور پخت خورش به مخصوص سرآشپز

  3. آموزش پخت مخصوص اسپاگتی با گوجه فرنگی و مرغ

  4. طرز پخت سریع سمنو برای سفره هفت سین

  5. طرز پخت بیف استروگانف روسی مجلسی در خانه

  6. طرز پخت غذاهای مناسب افطار در ماه مبارک رمضان

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات