آموزش پخت و تزیین شیرین پلو مجلسی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت و تزیین شیرین پلو مجلسی

image آموزش پخت و تزیین شیرین پلو مجلسی

ابتدا خلال پوست پرتقال و نارنج را دو بار در آب جوشانده و آن را به مدت ۶ ساعت در آب خنک قرار داده و دو بار آب آنرا عوض کرده تا مزه تلخ آن گرفته شود.پس از آن خلال پوست پرتقال و نارنج را در سبد یا صافی ریخته تا آب آن گرفته شود.دو پیمانه آب و شکر را مخلوط کرده و کمی بجوشانید سپس خلال پوست پرتقال و نارنج که قبلا تلخی آن را گرفته اید به شربت حاصل اضافه نمایید و مدتی صبر کنید تا چند جوش بزند و طعم شیرین شربت به خلال ها نفوذ کند.ظرف شربت و خلال پوست پرتقال را برداشته و بگذارید تا خنک شود،خلال بادام و خلال پسته را آب بکشید و داخل ظرف شربت و پوست پرتقال بریزید.برنج را در آب به مدت دو ساعت خیس نمایید.پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن سرخ نمایید تا رنگ آن طلایی شود.تکه های مرغ را به پیاز داغ اضافه نموده و کمی دو طرف آن را سرخ می کنیم.نمک،فلفل و ۵۰ گرم کره به همراه یک لیوان آب به مرغ اضافه کرده و می گذاریم تازمانی که نصف لیوان آب باقی بماند مرغ بپزد و بعد از آن استخوان های مرغ را جدا نمایید.به جای مرغ می توان از گوشت پخته شده بره استفاده نمود.برنج خیس شده را طبخ کرده و سپس مانند پلوی ساده آبکش کرده، روغن در کف دیگ ریخته و ته دیگ را با چند کفگیر برنج بوشانید.سپس روی آن تکه های مرغ را بچینید و با کفگیر سوراخدار خلال ها را از شربت بگیرید و روی مرغ ها یا گوشت بپاشید.باقیمانده برنج را روی مواد بریزید و ۵۰ گرم کره را آب کرده به همراه آب مرغ باقیمانده و زعفران روی آن بدهید و بگذارید روی حرارت ملایم تا بپزد.

بعد از پخت شیرین پلو آن را در دیس کشیده و روی آن را با یک لایه برنج زعفرانی بپوشانید و با باقیمانده خلال ها دیس شیرین پلو را تزئین نمایید. در صورت لزوم می توانیدکمی هم دارچین روی آن بپاشید و یا از زرشک هم برای تزئین استفاده نمایید.

مواد لازم

مرغ ۱ کیلوگرم یا گوشت بدون استخوان پخته شده گوسفند ۸۰۰ گرم

تکفارس آی آر

پیاز متوسط ۲ عدد

برنج ۷۵۰ گرم

کره ۱۰۰ گرم

خلال بادام ۱ پیمانه

خلال پسته ۱ پیمانه

www.takfars.ir

خلال پوست پرتقال و پوست نارنج خشک ۴/۳ پیمانه

زعفران ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱٫۵ پیمانه

آب ۲ پیمانه

نمک و روغن به میزان لازم

آموزش درست کردن لقمه بوقلمون مجلسی
  1. آموزش درست کردن ژله شکلاتی مخصوص سرآشپز

  2. آموزش درست کردن ترشی های متنوع و مجلسی

  3. بامزه ترین تزیین های ماکارونی برای عصرانه بچه ها

  4. آموزش پخت پلوی‌ مراکشی

  5. آموزش دقیق نحوه پخت پیتزا در مایکروویو

  6. آموزش درست کردن بیسکویت شکری برای بچه ها

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات