آموزش پخت بیسکویت مقوی با آرد سبوس دار

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت بیسکویت مقوی با آرد سبوس دار

image آموزش پخت بیسکویت مقوی با آرد سبوس دار

کره ،شکر و تخم مرغ را خوب بزنید تا سفید شود.

سبوس گندم، آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر ، نمک و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

خمیر را داخل یخچال نیم ساعت استراحت دهید و سپس خمیر را نازک به قطر ۳ تا ۴ میلی متر باز کنید و قالب بزنید و با خلال دندان سوراخ سوراخ کنید و بیسکویت ها را در سینی فر که کاغذ روغنی داخل آن گذاشته اید در حرارت ۱۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

در صورت تمایل شکلات را به روش بن ماری ذوب و روغن مایع را اضافه کنید و روی بیسکویت ها بکشید.

تکفارس آی آر

مواد لازم برای تهیه بیسکویت سبوس دار

کره: ۱۳۰ گرم

آرد: نصف پیمانه

آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

www.takfars.ir

بکینگ پودر: یک قاشق چای خوری

سبوس گندم آسیاب شده یا مخلوط سبوس گندم و سبوس برنج: یک و نیم پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

تخم مرغ: یک عدد

شکلات تخته ای: ۱۰۰ گرم

کره: یک قاشق چای خوری

آموزش پخت شامی قارچ شامی سبک و مقوی
  1. آموزش پخت رول کدو و بادمجان

  2. آموزش مرحله ای ساخت گل های خوراکی رنگی برای شیرینی

  3. آموزش طرز پخت شاه میگو در طبقه دوم

  4. آموزش تهیه حلوای شیک و مجلسی آلبالو

  5. آموزش درست کردن لازانیا حرفه ای با قالب

  6. آموزش تصویری پخت شله زرد حرفه ای مخصوص نذری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات