آموزش پخت بیسکویت ساده و مقوی برای عصرانه بچه ها

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت بیسکویت ساده و مقوی برای عصرانه بچه ها

image آموزش پخت بیسکویت ساده و مقوی برای عصرانه بچه ها

این دستور بیسکویت یک دستور ساده پایه است که می توانید به سلیقه خود مقداری پوست لیمو ترش یا شکلات چیپسی و … به مواد آن اضافه کنید یا پس از پخت با مارمالاد یا شکلات ذوب شده آن را تزیین و سرو کنید.

کره و شکر را با هم زن زده تا کرم رنگ شود وانیل را اضافه کرده و مخلوط کنید سپس آرد را به همراه نمک در کاسه ای جداگانه الک کرده و به مواد اضافه کرده و با دور کند هم زن مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته روی آن نایلون کشیده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

روی سطح کار را آرد پاشی کرده خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و با کاتر بیسکوییت یا هر کاتر دلخواه خمیر را قالب بزنید. سپس در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید گذاشته و به مدت ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید.

فر را از قبل با دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و بیسکویت ها را ۸ تا ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن قرار دهید. پس از پخته شدن از فر خارج کرده و چند دقیقه زمان دهید تا کمی خنک شوند سپس روی توری گذاشته تا کاملا خنک شوند.

تکفارس آی آر

مواد لازم برای بیسکویت ساده وانیلی :

آرد

۲ پیمانه

نمک

یک چهارم قاشق چایخوری

www.takfars.ir

کره نرم شده در دمای محیط

۲۰۰ گرم

شکر

نصف پیمانه

وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

آموزش درست کردن فیله کبابی مرغ مخصوص با فلفل دلمه ای
  1. آموزش درست کردن سالاد ماکارونی با ظاهری متفاوت
  2. دستور تهیه انواع سالاد ماکارونی در یک مقاله
  3. روش درست برای پختن مرغ زعفرانی
  4. آموزش کامل تهیه کباب گوشت عربی لبنانی
  5. آموزش درست کردن کاپ کیک خانگی
  6. چطور برای مهمانی کباب سلطانی مجلسی درست کنیم

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات