آموزش پخت برنج و مرغ اسپانیایی برای مجالس

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت برنج و مرغ اسپانیایی برای مجالس

image آموزش پخت برنج و مرغ اسپانیایی برای مجالس

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.ران مرغ را به تکه های کوچک در بیاورید.در ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکه های مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهی تابه تفت دهید تا طلایی شود و روی بشقاب قرار دهید.بقیه روغن را به ماهی تابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمه ای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزی ها کمی نرم شود.

تکه های مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج که از قبل خیس کرده اید و زعفران را اضافه و هم بزنید و بگذارید جوش بیاید. مواد را در ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا اینکه کاملا بپزد.

مواد لازم برای ۴ نفر

روغن زیتون : ۳ قاشق مرباخوری

تکفارس آی آر

ران مرغ بدون پوست و استخوان : ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده : یک عدد

فلفل دلمه ای سبز خرد شده : یک عدد

سیر له شده : ۴ حبه

آویشن خشک : یک قاشق مرباخوری خشک

www.takfars.ir

برنج : ۳ چهارم پیمانه

زعفران : کمی

آب مرغ : یک و سه چهارم پیمانه

نمک و فلفل: به میزان کافی

گوجه فرنگی رنده شده : ۲۲۴ گرم

زیتون سیاه و سبز بدون دانه : هر کدام ۱۰ عدد

ارزش غذایی هر یک و نیم پیمانه

کالری : ۳۶۴

کربوهیدرات : ۴۱ گرم

کلسترول : ۷۰ میلی گرم

تک فارس

پروتئین : ۲۲ گرم

چربی : ۱۲ گرم

فیبر : ۴ گرم

آموزش پخت بیسکویت ساده و مقوی برای عصرانه بچه ها
  1. آموزش نحوه درست کردن قهوه ترک با طعم و مدل اصلی
  2. آموزش پخت کیک شکلاتی با کرم گاناش
  3. ترشی رنگارنگ برای تزیین سفره مهمانی
  4. آموزش پخت کوکوی نودل با عکس تزیین آن
  5. چطور از اسراف مواد غذایی در خانه جلوگیری کنید
  6. دستور مخصوص سرآشپز برای آموزش پخت بوقلمون شکم پر مجلسی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات