سینه های مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمک و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کنید. آن گاه برنج خیسانده را در آب جوش دارای نمک، بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا مرغ، گشنیز، خلال پسته، انار و اندکی نمک به آن بیفزایید و تفت دهید.

اینک در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس برنج و مخلوط فراهم کرده انار را لابه لای هم در قابلمه بریزید. اکنون مخلوط روغن و زعفران را روی انار پلو بدهید و ۵ دقیقه دیگر آن را روی حرارت نگه دارید. حالا انار پلو را برای پذیرایی در دیس مناسبی بکشید و با انار و خلال پسته بیارایید.

طرز تهیه انار پلو

مواد اولیه مورد نیاز

۲ عدد سینه مرغ

یک عدد انار

۳۰۰ گرم برنج

۱۵۰ گرم گشنیز

۹۰ گرم خلال پسته

یک عدد پیاز

۲ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده

۳ قاشق سوپ خوری زعفران

یک قاشق چایخوری زردچوبه

روغن و نمک به میزان لازم

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت انار پلوی مخصوص و خوشمزه