آموزش پخت انار پلوی مخصوص و خوشمزه

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پخت انار پلوی مخصوص و خوشمزه

سینه های مرغ را همراه با پیاز، زردچوبه، نمک و مقداری آب بپزید و بعد آن را ریش ریش کنید. آن گاه برنج خیسانده را در آب جوش دارای نمک، بریزید و روی اجاق بگذارید. حالا مرغ، گشنیز، خلال پسته، انار و اندکی نمک به آن بیفزایید و تفت دهید.

اینک در قابلمه مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس برنج و مخلوط فراهم کرده انار را لابه لای هم در قابلمه بریزید. اکنون مخلوط روغن و زعفران را روی انار پلو بدهید و ۵ دقیقه دیگر آن را روی حرارت نگه دارید. حالا انار پلو را برای پذیرایی در دیس مناسبی بکشید و با انار و خلال پسته بیارایید.

طرز تهیه انار پلو

مواد اولیه مورد نیاز

۲ عدد سینه مرغ

تکفارس آی آر

یک عدد انار

۳۰۰ گرم برنج

۱۵۰ گرم گشنیز

۹۰ گرم خلال پسته

یک عدد پیاز

www.takfars.ir

۲ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده

۳ قاشق سوپ خوری زعفران

یک قاشق چایخوری زردچوبه

روغن و نمک به میزان لازم

آموزش پخت کباب بره درسته برای مهمانی های رسمی
  1. چطور در خانه ترشی هفت بیجار درست کنیم
  2. چطور از تربچه برای تزیین شیک میز غذا استفاده کنیم
  3. زیباترین مدل های کیک عروس برای عروس های خوش سلیقه
  4. چطور بفهمیم شیر فاسد شده یا سالم و قابل استفاده است
  5. آموزش تهیه میوه خشک خانگی و با کیفیت
  6. تزیین شیک ماست و خیار مجلسی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات