آموزش پخت املت سریع با ژامبون

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

آموزش پخت املت سریع با ژامبون

image آموزش پخت املت سریع با ژامبون

مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.

مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.

مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.

مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.

تکفارس آی آر

مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.

مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.

مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.

مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.

مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.

www.takfars.ir

مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.

مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۲ عدد

پنیر پیتزا: ۲ ورق

کره: ۱ قاشق غذاخوری

ژامبون: ۲ ورق

قارچ: ۱۰۰ گرم

فلفل: به مقدار کافی

تک فارس

آموزش پخت کیک زرد آلوی خانگی
  1. چطور معجون عالی در خانه درست کنیم
  2. چطور در خانه کمپوت میوه درست کنیم
  3. آموزش نحوه صحیح پاک کردن میگو در خانه
  4. آموزش درست کردن سالاد مجلسی فرانسوی
  5. آموزش تهیه اسنک خوشمزه شکلاتی برای بچه ها
  6. آموزش تزیین سالاد سیب زمینی و خیارشور به شکل ماهی جدید و شیک

مطالب پربازدید

مطالب محبوب