image آموزش پخت املت سریع با ژامبون

مرحله اول: قارچ، ژآمبون و پنیر را خرد کنید.

مرحله دوم: تخم مرغ ها را هم بزنید.

مرحله سوم: مقداری فلفل به تخم مرغ ها اضافه کنید.

مرحله چهارم: تاوه را روی حرارت گرم کنید و کره را داخل آن بریزید تا ذوب شود.

مرحله پنجم: تخم مرغ های زده شده را داخل تاوه بریزید.

مرحله ششم: بگذارید تخم مرغ ها روی شعله متوسط کمی خودش را بگیرد. در این مرحله تخم مرغ نباید کاملا پخته شود.

مرحله هفتم: ژامبون را اضافه کنید.

مرحله هشتم: سپس قارچ ها را اضافه کنید.

مرحله نهم: در آخر پنیر را روی آن بریزید.

مرحله دهم: به آرامی همانند تصویر املت را روی هم تا کنید.

مرحله یازدهم: روی املت را با گوجه فرنگی تزئین کرده و داغ میل کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ: ۲ عدد

پنیر پیتزا: ۲ ورق

کره: ۱ قاشق غذاخوری

ژامبون: ۲ ورق

قارچ: ۱۰۰ گرم

فلفل: به مقدار کافی

تک فارس » آشپزی » آموزش پخت املت سریع با ژامبون