آموزش پختن کیک رژیمی شاتوت با جو به جای آرد

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن کیک رژیمی شاتوت با جو به جای آرد

image آموزش پختن کیک رژیمی شاتوت با جو به جای آرد

ابتدا فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود و قالب مستعطیلی را چرب کنید. در ظرفی بزرگ آرد، دارچین، جوی دوسر، کره و نمک را مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس مخلوط را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با سرعت کم روشن کنید. بعد از یک دقیقه سرعت را بالا ببرید و ۲ دقیقه دیگر هم بزنید. اکنون دو سوم از مخلوط آرد و جو را در قالب بریزید و خوب پخش کنید. سپس آن را در یخچال بگذارید تا لایه اول خوب سفت شود. در ظرفی دیگر مارمالاد شاتوت، آرد ذرت و آب لیمو را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود. مخلوط مارمالاد شاتوت را در قالب پخش کنید و مابقی مخلوط جو را بریزید. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کیک پخته شود. دسر خوشمزه شاتوت و جوی دوسر آماده سرو است.

مواد لازم :

آرد : ۲۳۰ گرم

پودر دارچین : ۱ قاشق چای خوری

تکفارس آی آر

وانیل : ۱ قاشق چای خوری

جوی دو سر : ۲۰۰ گرم

کره : ۱۷۰ گرم

نمک :۲/۱ قاشق چای خوری

مواد لازم داخل کیک :

www.takfars.ir

آرد ذرت :۴۵ گرم

مارمالاد شاتوت : ۴۴۰ گرم

آب لیمو : ۲ قاشق چای خوری

آموزش پخت نان خرمایی به روش اصیل کرمانشاهی
  1. چطور در خانه بیسکویت رژیمی درست کنیم
  2. آموزش تهیه پنیر مخصوص بادام
  3. آموزش درست کردن قاشق با شکلات برای بچه ها
  4. چطور در خانه مثل کافی شاپ شکلات داغ درست کنیم
  5. طرز تهیه کباب کوبیده مرغ بدون فر و گاز بزرگ
  6. آموزش تصویری پخت کوفته با بادمجان

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات