تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش پختن کیک تولد در خانه بدون نیاز به فر

image آموزش پختن کیک تولد در خانه بدون نیاز به فر

بیسکویت ها را در یک غذا ساز بریزید و بزنید تا خوب ریز شود. به جای آن می توانید آنها را در یک کیسه پلاستیکی در بسته بریزید و له کنید. خرده بیسکویت ها را در یک کاسه متوسط بریزید و کره آب شده و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

مخلوط بیسکویت را کف و دور (تا ارتفاع ۶ سانتی متری) یک قالب فنری ۲۲ سانتی متری بریزید. می توانید با کف و دور یک پیمانه بیسکویت را به قالب فشار دهید. روی نان بیسکویتی را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

در یک مخلوط کن پنیر خامه ای را خوب بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شیر غلیظ شده را در آن بریزید. آب لیموترش، پوست لیموترش و عصاره وانیل را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شوند.

مخلوط را داخل قالب نان بیسکویتی بریزید. روی چیز کیک را با پوشش پلاستیکی بپوشانید و ۳ ساعت و نیم تا ۴ ساعت تا سفت شود داخل یخچال قرار دهید.

تکفارس آی آر

وقتی خواستید کیک را سرو کنید آن را از یخچال بیرون بیاورید و فنر قالب را فشار دهید تا کیک از آن بیرون بیاید. روی کیک دانه انار بریزید سپس برش بدهید و سرو کنید.

این چیز کیک غلظت نرمی مانند پودینگ دارد. چون ژلاتین داخل مخلوط وجود ندارد چیز کیک به هیچ وجه سفت تر از پودینگ نمی شود.

مواد لازم:

بیسکویت ساده ۱۸ عدد

کره (بدون نمک، آب شده) ۱۱ قاشق سوپخوری

www.takfars.ir

شکر ۲ قاشق سوپخوری

پنیر خامه ای (در دمای اتاق) ۴۸۰ گرم

شیر (غلیظ شده شیرین) ۴۵۰ گرم

آب لیمو (تازه) ۱/۴ فنجان

پوست لیمو ترش ۱ و نیم قاشق چایخوری

عصاره وانیل ۱ و نیم قاشق چایخوری

دانه انار (برای تزئین) ۱/۳ فنجان

محصولات معتبر
محصولات معتبر