آموزش پختن پیتزا شکل قلب

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن پیتزا شکل قلب

image آموزش پختن پیتزا شکل قلب

۱. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.

۲. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.

۳. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.

۴. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.

تکفارس آی آر

۵. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.

۶. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.

۷. پیتزا را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا می پزیم.

۸. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.

مواد لازم برای خمیر

www.takfars.ir

آرد سفید

۵ لیوان

روغن مایع

۲/۱ لیوان

آب

۲ لیوان

خمیرفوری

۲ قاشق غذاخوری

شیرخشک

۴ قاشق غذاخوری

تک فارس

شکر

۴ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر

۲/۱ قاشق غذاخوری

نمک

۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی پیتزا

سس کچاپ

پودر سیر

پودر آویشن

T A K F A R S

سوسیس و کالباس خرد شده

فلفل دلمه سبز

زیتون سیاه خرد شده

پنیرپیتزای رنده شده

قارچ خرد شده

طرز تهیه پودینگ توت فرنگى
  1. ترفند ترد کردن کلم قرمز برای سالاد
  2. آموزش درست کردن دسر کشکول مجلسی برای میز مهمانی
  3. چطور برای تزیین سفره مهمانی نمک رنگی درست کنیم
  4. آموزش درست کردن ماهی به روش سنتی جنوب
  5. چطور بفهمیم کیفیت یک شکلات خوب است یا تقلبی
  6. چطور برای مهمانی تولد بچه ها سوگی درست کنیم

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات