image آموزش پختن پیتزا شکل قلب

۱. ابتدا روغن+خمیرفوری+شیرخشک+شکر+بیکینگ پودر+نمک را با هم خوب مخلوط می کنیم.

۲. آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و آب را هم به آن اضافه می کنیم تا وقتی که خمیر صاف و یکدست شود و بدست نچسبد. خمیر را خوب با دست ورز می دهیم.

۳. خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرمی قرار می دهیم تا ور بیاید و مقدار خمیر تقریبا دو برابر شود.

۴. ظرف مخصوص فر را چرب کرده آرد می پاشیم سپس به اندازه گلوله ای از خمیر برداشته و در ظرف به شکل قلب باز می کنیم.

۵. روی خمیر را سس کچاپ ریخته و با قاشق تمام سطح خمیر را با سس می پوشانیم سپس روی سس را پودر سیر می زنیم.

۶. سوسیس و کالباس رنده شده را روی خمیر می پاشیم سپس قارچ خرد شده را هم روی مواد می ریزیم. فلفل دلمه ای را به صورت خلال ریز خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.زیتون سیاه را هم ریز کرده روی مواد می پاشیم و در آخر کمی پودر آویشن روی مواد می پاشیم.

۷. پیتزا را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت پایین می پزیم و پس از اینکه پف کرد ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت بالا می پزیم.

۸. پیتزا را از فر خارج کرده روی تمام سطح آن پنیر می پاشیم و سپس ظرف را در فر می گذاریم تا پنیر با حرارت آب شود و روی آن طلایی رنگ شود.

مواد لازم برای خمیر

آرد سفید

۵ لیوان

روغن مایع

۲/۱ لیوان

آب

۲ لیوان

خمیرفوری

۲ قاشق غذاخوری

شیرخشک

۴ قاشق غذاخوری

شکر

۴ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر

۲/۱ قاشق غذاخوری

نمک

۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای روی پیتزا

سس کچاپ

پودر سیر

پودر آویشن

سوسیس و کالباس خرد شده

فلفل دلمه سبز

زیتون سیاه خرد شده

پنیرپیتزای رنده شده

قارچ خرد شده

تک فارس » آشپزی » آموزش پختن پیتزا شکل قلب