آموزش پختن خورش مخصوص کشور مراکش

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش پختن خورش مخصوص کشور مراکش

image آموزش پختن خورش مخصوص کشور مراکش

طرز تهیه خورش تجین مراکشی

همه ادویه های ساییده شده را در کاسه کوچکی مخلوط کنید.

بیف را در کاسه ای بزرگ قرار داده و با ادویه جات تند ماساژ دهید، سپس آن را با سلفون بپوشانید و برای دو ساعت (اگر برای یک شب باشد ایده آل است) در یخچال قرار دهید؛ با این روش ادویه جات واقعا به خورد گوشت می روند و آن را مزه دار میکنند.

وقتی آماده پخت شد، مقدار نسبتاً زیادی از روغن زیتون را در ظرف خوراک پزی گرم کنید.

تکفارس آی آر

پیاز خرد شده و ساقه های گشنیز را اضافه نموده و برای ۵ دقیقه دیگر آن ها را سرخ کنید.

نخودسفید و گوجه ها را اضافه کرده، سپس قرص عصاره سبزیجات را در ۳ لیوان آب جوش حل و به غذا اضافه کنید. کمی هم بزنید و صبر کنید تا مواد به جوش بیایند، بعد در تابه را بگذارید یا آن را با فویل بپوشانید و اجازه دهید با حرارت کم برای ۱ ساعت و نیم آهسته بجوشد.

در این مرحله آلو بخارا و کدو را اضافه کنید.

همه مواد را به آرامی هم بزنید و سپس در قابلمه را بگذارید و پخت را برای ½ ۱ ساعت دیگر ادامه دهید (مراقب آن باشید اگر آب غذا کم شد، مقداری آب بیفزایید).

وقتی زمان پخت تمام شد، در قابلمه را بردارید و غلظت مواد را بررسی کنید. اگر کمی شل به نظر می رسد، برای ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر آن را بجوشانید، اگر زمان بیشتری لازم است، باید در قابلمه باز باشد. گوشتها باید ترد شده و راحت تکه تکه شوند، بنابراین غذا را بچشید و مقداری نمک به آن بزنید.

www.takfars.ir

برگ های گشنیز و بادام های برشته شده را روی غذا پخش کنید، سپس آن را به همراه برنج ساده آبکشی سر میز شام آورده و میل کنید.

image آموزش پختن خورش مخصوص کشور مراکش

مواد لازم برای خورش تجین مراکشی

گوشت گوسفند یا گوساله خورشی :۶۰۰ گرم

روغن زیتون :به مقدار دلخواه

پیاز پوست کنده و ریز خرد شده :یک عدد

گشنیز تازه :۱۰۰ گرم

نخود سفید کنسرو شده، بدون آب :۴۰۰ گرم

گوجه فرنگی خرد شده :۴۰۰ گرم

قرص عصاره سبزیجات :یک عدد

تک فارس

کدو خیاری خردشده :۸۰۰ گرم

آلو بخارا :۱۰۰ گرم

خلال بادام برشته شده :۲ قاشق سوپخوری

نمک دریایی و فلفل تازه آسیاب شده :به مقدار لازم

مواد لازم برای مخلوط ادویه جات

ادویه مراکشی :یک قاشق سوپ خوری

زیره آسیاب شده :یک قاشق سوپخوری

دارچین آسیاب شده :یک قاشق سوپخوری

زنجفیل آسیاب شده :یک قاشق سوپخوری

پاپریکای شیرین :یک قاشق سوپخوری

T A K F A R S

آموزش پخت خورشت مخصوص کدو سبز
  1. چطور در خانه پاستیل درست کنیم
  2. آموزش پخت غذای مکزیکی ناچوی مرغ با سس مخصوص
  3. طرز پخت کوکی فنجانی کره بادام زمینی برای مهمانی ساده
  4. آموزش درست کردن کوکوی خوشمزه با ماهی سالمون
  5. آموزش تصویری تهیه حلوا لقمه ای شیک و مجلسی
  6. آموزش آسان ترین راه برای درست کردن ماست خانگی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات