آموزش نحوه پخت ماهی شکم مجلسی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش نحوه پخت ماهی شکم مجلسی

image آموزش نحوه پخت ماهی شکم مجلسی

ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.

مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.

سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم.پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم.

درب ظرف را می بندیم.

تکفارس آی آر

بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم.

مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم.

در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.

سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.

مواد لازم:

www.takfars.ir

فلفل به میزان لازم

نمک به میزان لازم

ادویه به میزان لازم

گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم

تمر هندی به میزان لازم

سیر ۲۵۰ گرم – خرد شده

پیاز ۱ عدد – خرد شده

ماهی ۱ عدد

گشنیز ۲۵۰ گرم – خرد شده

زردچوبه به میزان لازم

تک فارس

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

سس سالسا چیست و چطور تهیه می شود
  1. آموزش چطور ژله را به طور سالم از ظرف آن جدا کنیم
  2. آموزش پخت قارچ شکم پر برای میز شام مهمانی
  3. آموزش تهیه سالاد ماکارونی فوری
  4. آموزش درست کردن بیسکویت بادام زمینی
  5. آموزش پخت پیتزای سالم با سبزی بدون گوشت
  6. طرز تهیه دمنوش حرفه ای دارچین و خواص جادویی آن

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات