آموزش نحوه پخت شیرینی خوشمزه و جنوبی لگیمات لیقمات

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش نحوه پخت شیرینی خوشمزه و جنوبی لگیمات لیقمات

image آموزش نحوه پخت شیرینی خوشمزه و جنوبی لگیمات لیقمات

ابتدا پودر مایه خمیر را با آرد گندم مخلوط کرده و سپس آب را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر شود بعد خمیر را در ظرف در بسته ای ریخته و در جای نسبتا گرم به مدت ۲-۳ ساعت نگهداری می کنیم تا به اصطلاح خمیر برسد.

پس از تخمیر خمیر یک عدد تخم مرغ را خوب هم می زنیم و همراه با نشاسته به خمیر اضافه می کنیم تا خمیر نسبتا روانی بدست آید، خمیر را در قیف مخصوص (قیف بامیه) ریخته و بصورت گرد گرد در روغن داغ انداخته و می پزیم تا طلائی رنگ شود.

سپس آنها را با کفگیر برداشته و در شیره خرما که قبلا کمی روی حرارت ملایم گرم کرده ایم می اندازیم تا شیره خرما را جذب کند و بعد در آب کش می ریزیم. شیرینی ما آماده است، ضمنا در صورتی که قیف نداشتید می توانید با قاشق غذا خوری اینکار را انجام دهید.

نکته :

تکفارس آی آر

این شیرینی چون از شیره خرما درست میشود در واقع یک نوع شیرینی سالم می باشد و بخصوص برای بچه ها مفید پر کالری، پرانرژی و خونساز و همچنین بسیار خوشمزه و خوش خوراک می باشد.

مواد لازم برای تهیه لگیمات (لیقمات) :

آرد گندم ۲ پیمانه

آب ۲ پیمانه

شیره خرما ۱ پیمانه

www.takfars.ir

نشاسته ۲ قاشق غذاخوری

مایه خمیر (مخمر) ۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

روغن مایع ۱ پیمانه

طرز تهیه دسر نسکافه ای پنیری با ظاهری شیک برای مهمانی
  1. آموزش تهیه سس کاراملی مخصوص خانگی
  2. آموزش درست کردن رولت مخصوص سیب زمینی
  3. آموزش پخت فلفل دلمه ای شکم پر
  4. آموزش درست کردن مربای گل محمدی و گرفتن تلخی آن
  5. آموزش دان کردن ذرت و بلال در سه سوت به راحتی
  6. آموزش تصویری پخت باقلاقاتق غذای خوشمزه گیلانی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات