آموزش نحوه علمی شستن سیزجات در چهار مرحله

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش نحوه علمی شستن سیزجات در چهار مرحله

image آموزش نحوه علمی شستن سیزجات در چهار مرحله

مرحله پاک‌سازی سبزیجات

تمام برگ‌ها و ساقه‌های زرد، خشک و کهنه را بگیرید و گل‌ولای موجود در سبزی را از آن جدا کنید.

مرحله انگل زدایی سبزیجات

به ازای هر لیتر آب، ۳ تا ۵ قطره مایع ظرف‌شویی اضافه کنید و طوری آب را هم بزنید که کف کند. حالا سبزی‌های پاک‌شده را در این محلول بریزید. پس از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه، آب را به آرامی خالی کنید و سبزی را در سبدی بریزید.

تکفارس آی آر

مرحله میکروب‌زدایی سبزیجات

برای از بین بردن میکروب‌های احتمالی، به سبزی که در آب غوطه‌ور است، مواد ضدعفونی‌کننده بر پایه کلر بیفزایید. البته بهتر است طبق دستورالعملی که روی بسته‌بندی مایع ضدعفونی‌کننده درج‌شده، سبزی‌ها را با آن بشویید.

مرحله آبکشی سبزیجات

بهتر است برای اطمینان از نماندن ترکیب‌هایی که در دو مرحله قبلی استفاده کرده‌اید روی سبزی‌ها، بار دیگر آن‌ها را در آب غوطه‌ور کنید و دوباره داخل سبدی بریزید تا سبزی‌ها کاملا تمیز و برای مصرف اعضای خانواده آماده شوند.

خرد کردن زیاد سبزیجات و در معرض هوا قرار دادن آن‌ها باعث از بین رفتن ویتامین‌های موجود در سبزیجات می‌شود .

www.takfars.ir

آموزش طرز تهیه پیتزا مارگاریتا گیاهی و بدون گوشت
  1. طرز پخت حلوای دورنگ با عکس
  2. آموزش پخت شیرینی خوشمزه برای بچه ها
  3. تخم مرغ تازه قبل از مصرف را باید شست یا خیر
  4. تزیین های فوق العاده دیدنی بشقاب غذا برای بچه ها
  5. آموزش کردن پاستا همراه با میگو
  6. آموزش پخت رشته پول غذای مخصوص شب چارشنبه سوری

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات