آموزش نحوه درست کردن شیرینی پسته ای با عکس

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش نحوه درست کردن شیرینی پسته ای با عکس

شیرینی پسته ای، یک شیرینی ساده و خوش طعم نوروزی

image آموزش نحوه درست کردن شیرینی پسته ای با عکس

فر را ۱۵ دقیقه قبل از شروع به پخت شیرینی روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

کره و پودر شکر را بزنید، بعد مخلوط آردها و پودر پسته را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد خمیر شوند.

یک قاشق سوپ خوری از خمیر را برداشته، فرم بدهید و یک عدد مغز پسته را روی آن قرار داده و با فاصله آنها را داخل سینی که با کاغذ پوشانده اید قرار داده و در فر به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

تکفارس آی آر

۵۵ دقیقه بعد از پخت شیرینی ها را از سینی جدا کرده و بعد از سردشدن با پودر قند تزیین کنید.

مواد لازم برای شیرینی پسته ای

کره : ۲۲۰ گرم

پودر شکر : ۱۲۰ گرم

آرد : ۲۰۰ گرم

www.takfars.ir

آرد برنج : ۲ ق چ

آرد ذرت : ۳ ق چ

پودر پسته : ۵۰ گرم

مغز پسته : ۷۰ گرم

پودر قند : برای تزیین

طرز تهیه شیرینی پسته ای

یاد بگیرید مثل آشپزهای حرفه ای کیک درست کنید
  1. شام مخصوص شب یلدا چیست
  2. آموزش تهیه و ساخت فالوده اصل شیرازی در خانه
  3. خانم های خانه دار چطور غذاهای سالم درست کنند
  4. طرز تهیه مربا با میوه های توت فرنگی آلبالو زردآلو
  5. پخت کباب تابه ای با سیخ
  6. آموزش تهیه ساندویچ و سالاد تخم مرغ مقوی و خوشمزه

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات