آموزش نحوه درست کردن شیرینی پسته ای با عکس

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش نحوه درست کردن شیرینی پسته ای با عکس

شیرینی پسته ای، یک شیرینی ساده و خوش طعم نوروزی

image آموزش نحوه درست کردن شیرینی پسته ای با عکس

فر را ۱۵ دقیقه قبل از شروع به پخت شیرینی روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

کره و پودر شکر را بزنید، بعد مخلوط آردها و پودر پسته را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد خمیر شوند.

یک قاشق سوپ خوری از خمیر را برداشته، فرم بدهید و یک عدد مغز پسته را روی آن قرار داده و با فاصله آنها را داخل سینی که با کاغذ پوشانده اید قرار داده و در فر به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

تکفارس آی آر

۵۵ دقیقه بعد از پخت شیرینی ها را از سینی جدا کرده و بعد از سردشدن با پودر قند تزیین کنید.

مواد لازم برای شیرینی پسته ای

کره : ۲۲۰ گرم

پودر شکر : ۱۲۰ گرم

آرد : ۲۰۰ گرم

www.takfars.ir

آرد برنج : ۲ ق چ

آرد ذرت : ۳ ق چ

پودر پسته : ۵۰ گرم

مغز پسته : ۷۰ گرم

پودر قند : برای تزیین

طرز تهیه شیرینی پسته ای

روش مخصوص سرآشپز برای درست کردن مربای سیب
  1. طرز پخت کوکی فنجانی کره بادام زمینی برای مهمانی ساده
  2. برش هندوانه شب یلدا و طرز چیدن آن در سینی به شکل شیرینی
  3. آموزش تهیه بیکن مرغ خانگی
  4. ساخت گل های هویجی تربی برای تزیین سالاد
  5. طرز پخت شام سبک و راحت خوراک مرغ با سبزیجات معطر
  6. آموزش پخت برنج مکزیکی تند و خوش رنگ

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات