شیرینی پسته ای، یک شیرینی ساده و خوش طعم نوروزی

image آموزش نحوه درست کردن شیرینی پسته ای با عکس

فر را ۱۵ دقیقه قبل از شروع به پخت شیرینی روی دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

کره و پودر شکر را بزنید، بعد مخلوط آردها و پودر پسته را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد خمیر شوند.

یک قاشق سوپ خوری از خمیر را برداشته، فرم بدهید و یک عدد مغز پسته را روی آن قرار داده و با فاصله آنها را داخل سینی که با کاغذ پوشانده اید قرار داده و در فر به مدت ۲۵ دقیقه بپزید.

۵۵ دقیقه بعد از پخت شیرینی ها را از سینی جدا کرده و بعد از سردشدن با پودر قند تزیین کنید.

مواد لازم برای شیرینی پسته ای

کره : ۲۲۰ گرم

پودر شکر : ۱۲۰ گرم

آرد : ۲۰۰ گرم

آرد برنج : ۲ ق چ

آرد ذرت : ۳ ق چ

پودر پسته : ۵۰ گرم

مغز پسته : ۷۰ گرم

پودر قند : برای تزیین

طرز تهیه شیرینی پسته ای

تک فارس » آشپزی » آموزش نحوه درست کردن شیرینی پسته ای با عکس