تک فارس

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

محصولات جدید

محصولات معتبر قیمت ۱۰۹۰۰۰ تومان

رینگ لایت سلفی موبایل

محصولات معتبر قیمت ۷۹۰۰۰ تومان

اسپیکر بلوتوثی قابل حمل MG2

محصولات معتبر قیمت ۲۹۰۰۰ تومان

کیف رولی لوازم آرایش Roll N Go

محصولات معتبر قیمت ۶۹۰۰۰ تومان

کیف پول و موبایل میلانو

تک فارس
آشپزی

آموزش مرحله ای پخت نان مخصوص ایتالیا در خانه

image آموزش مرحله ای پخت نان مخصوص ایتالیا در خانه

مخمر، آب و شکر را در کاسه ای با هم مخلوط کنید. روی کاسه را بپوشانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا زمانی که مایع کف کند. سپس ماست، تخم مرغ، وانیل، پوست پرتقال و نمک را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید. هربار نصف فنجان آرد بریزید و هم بزنید تا خمیر شود. خمیر را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه با دست ورز دهید و در صورت لزوم کمی آرد روی آن بپاشید، تا خمیر نرم و قابل انعطاف شود و دیگر چسبناک نباشد( ممکن است لازم باشد تا ۲-۳ فنجان آرد به آن اضافه کنید).

کف یک کاسه بزرگ را با اسپری روغن کمی چرب کنید. خمیر را داخل کاسه قرار دهید و روی آن را بپوشانید. خمیر را حدود ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خوب وربیاید و حجم آن دو برابر شود. فر را روی ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید. کف یک قالب شیفون دار را با اسپری روغن کمی چرب کنید. کشمش ها را به خمیر اضافه کنید و ترکیب کنید.

خمیر را با دست به شکل قالب دربیاورید تا راحتتر داخل قالب جا بگیرد. آن را داخل قالب بگذارید و روی قالب را با نایلون بپوشانید.

اجازه دهید ۳۰ دقیقه خمیر استراحت کنید و ور بیاید. خمیر پف میکند و تا لبه های قالب بالا خواهد آمد.

نان را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا روی نان قهوه ای و برشته شود. اگر دوست داشتید می توانید در اواسط پخت کمی کره آب شده روی نان بمالید.

تکفارس آی آر

یک خلال دندان داخل نان فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد یعنی نان آماده است. اجازه دهید نان کمی خنک شود، سپس از قالب خارج کنید و به قطعات دلخواه برش بزنید.

▪در نان پنه تون علاوه بر کشمش، می توانید از برگه زردآلو خرد شده، گردو و … نیز استفاده کنید.

▪نان پَنه تون (Panettone) نوعی نان شیرین ایتالیایی است که معمولا به مناسبت کریسمس و شب سال نو پخته می شود. این نان به نوعی سمبل شهر میلان محسوب می شود، اما در کشورهای مختلف اروپایی و آمریکا نیز بسیار محبوب است. این نان معمولا در قالب های مخصوص پنه تون پخته می شود اما در قالب های دیگر نیز می توانید این نان خوشمزه را تهیه کنید و از طعم مطبوع آن لذت ببرید.

▪مواد لازم

مخمر خشک فعال ۱ قاشق چایخوری

www.takfars.ir

آب گرم ۱ فنجان

شکر ۱/۴ فنجان

تخم مرغ ۲ عدد

اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری

رنده پوست پرتقال یا لیمو ۱ قاشق غذاخوری

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

آرد ۴ فنجان

کشمش سبز تیزابی ۱/۴ فنجان

کشمش ۱/۴ فنجان

پودر قند ۱ قاشق غذاخوری

تک فارس

کره آب شده( اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری

ماست ۱/۲ فنجان

  1. آموزش تهیه خورش سبزیجات فرانسوی راتاتویی
  2. چطور برگ مو را کل سال در یخچال تازه نگهدارید
  3. آموزش پخت شیرینی کشمشی در خانه
  4. آموزش درست کردن حلوای ساده برای تازه آشپزها
  5. آموزش درست کردن سیب زمینی سرخ کرده حرفه ای
معنی جفت شدن ساعت و دقیقه در زمان های مختلف چیست

مطالب محبوب

محصولات جدید

محصولات معتبر قیمت ۱۰۹۰۰۰ تومان

رینگ لایت سلفی موبایل

محصولات معتبر قیمت ۷۹۰۰۰ تومان

اسپیکر بلوتوثی قابل حمل MG2

محصولات معتبر قیمت ۲۹۰۰۰ تومان

کیف رولی لوازم آرایش Roll N Go

محصولات معتبر قیمت ۶۹۰۰۰ تومان

کیف پول و موبایل میلانو

مطالب پربازدید