طرز تهیه خمیر پیتزا پاستا

آرد را داخل ظرف گودی ریخته و داخل آن، نمک، مایه خمیر و بهبوددهنده پاشیده و کاملا مخلوط می کنیم. وسط آرد را گود کرده آن گاه شیر، شکر، زرده تخم مرغ و روغن زیتون را مخلوط کرده و این مواد را به همراه پنیر رنده شده (پنیر در صورت تمایل) وسط آرد ریخته و آرد را با مواد مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد، ولی بهتر است خمیر کمی چسبندگی داشته باشد. خمیر را به مدت یک ربع ورز داده تا خمیر سبک شود، سپس می گذاریم در حدود ۳۰ دقیقه بماند تا ور آمده و خمیر دو برابر شود، پس از این باز هم خمیر را پنج دقیقه ورز داده و به کمک وردنه روی سطح آرد پاشی شده به صورت دایره پهن می کنیم .

مواد اولیه تهیه خمیر پیتزا پاستا:

*روغن زیتون نصف پیمانه
* شیر گرم یا آب یک پیمانه
* زرده تخم مرغ دو عدد
* شکر دو قاشق غذاخوری
* نمک یک و نیم قاشق غذاخوری
*خمیر ترش فوری یک قاشق سوپخوری
* آرد سفید ۵۰۰ گرم
*بهبوددهنده نصف قاشق چایخوری

نکته:

با این مواد حدود نیم کیلو خمیر به دست می آید.

طرز تهیه مواد رویه پیتزا پاستا

پاستاها را به طور جدا گانه در آبجوش ریخته تا پخته شود، سپس آبکش می کنیم. یک قاشق از پیاز را در تابه ای با کمی روغن تفت داده تا سبک و شیشه ای شود، دو قاشق از فلفل دلمه ای و ذرت را اضافه کرده، سپس کوکتل را به صورت حلقه ای خرد کرده و تفت می دهیم تا کمی رنگ کوکتل طلایی شود. سپس اسپاگتی پخته، خامه، نمک، فلفل و آویشن را افزوده، حرارت را خاموش کرده و مواد را خوب مخلوط می نماییم.

در تابه ای دیگر یک قاشق از پیاز را با کمی روغن تفت می دهیم، ژامبون و قارچ را افزوده، پس از کمی تفت دادن مایونز، پاستا شل، نمک، فلفل و آویشن را افزوده، حرارت را خاموش کرده و مواد را خوب مخلوط می کنیم.

در تابه ای دیگر باقی مانده پیاز را با روغن تفت داده، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم، تا آب گوشت کشیده و در روغن سرخ شود. باقی فلفل دلمه ای ها را به مواد گوشتی افزوده و با یک قاشق سس گوجه فرنگی مخلوط می کنیم. پاستا پنه پخته، نمک، فلفل و آویشن را افزوده حرارت را خاموش کرده و مواد را خوب مخلوط می نماییم.

فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی فر را چرب می کنیم. خمیر دایره شکل را با چاقو یا رولت بر، بریده و به سه قسمت تقسیم می نماییم. پس از آن خمیر ها را به سینی فر منتقل می کنیم حالا روی هر سه قسمت را سس گوجه فرنگی مالیده و روی آن کمی پنیر می پاشیم، سپس روی هر قسمت به صورت جداگانه از مخلوط پاستا های آماده ریخته، اطراف آن را جمع کرده و روی مخلوط ها را با پنیر می پوشانیم. سینی را در فر به مدت ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر آب شده و کمی روی آن طلایی شود، قرار می دهیم.

مواد لازم برای رویه پیتزا پاستا:

اسپاگتی سبوسدار ۵۰ گرم
ژامبون خرد شده ۱/۳پیمانه
پیاز خرد شده سه قاشق سوپخوری
قارچ تفت داده شده نصف پیمانه
فلفل دلمه ای خرد شده سه قاشق سوپخوری
پاستا شل (گوش ماهی) ۶۰ گرم
ذرت پخته یک قاشق سوپخوری
سس مایونز دو قاشق سوپخوری
سوسیس کوکتل یک عدد
پاستا پنه یک پیمانه
خامه یک قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده پیمانه
آویشن، نمک، فلفل، روغن به میزان لازم
سس گوجه فرنگی نصف پیمانه
پنیرموتزارلا یا پیتزا رنده شده ۱۵۰ گرم

تک فارس » آشپزی » آموزش طرز تهیه سس و خمیر پیتزا برای پاستا