آموزش طرز تهیه دلمه کلم

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش طرز تهیه دلمه کلم

image آموزش طرز تهیه دلمه کلم

ابتدا برنج را با آب ولرم شسته و به مدت ۱ تا ۲ ساعت به همراه مقداری نمک خیس کنید.

سپس در صافی ریخته تا آب اضافی آن کاملاً خارج شود.

گوشت، آب، پیاز، گوجه فرنگی، ۱ تا ۲ حبه سیر رنده شده، جعفری، رب انار،فلفل ،کره، نمک و فلفل را با برنج مخلوط کنید تا به خورد هم بروند.

کلم برگ را از وسط نصف کرده یا برگ برگ کنید.

تکفارس آی آر

داخل آب و نمک در حال جوش بیندازید و بگذارید ۷ تا ۱۰ دقیقه بجوشد تا کلم برگ ها نرم شوند.

سپس آب کش کرده بگذارید سرد شود.

قسمت سفت وسط برگ ها را جدا کرده و به اندازه کف دست ببرید.

مقداری از مایه دلمه را وسط برگ گذاشته و به شکل بقچه ای یا رولت بپیچید.

ته قابلمه را روغن ریخته و تعدادی برگ ته قابلمه بچینید.

www.takfars.ir

دلمه ها را کنار هم روی برگ ها قرار دهید.

وقتی یک ردیف چیده شد، ۲ تا ۳ حبه سیر روی دلمه ها قرار داده و یک ردیف دیگر دلمه بچینید.

همین طور تا آخر ادامه دهید.

برای تهیه سس، آب، رب انار، نمک و پودر کاری را با هم مخلوط کرده و روی دلمه ها بریزید سپس یک بشقاب روی دلمه ها قرار دهید تا موقع پخت باز نشوند.

به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه با حرارت ملایم بگذارید بپزد. وقتی آب دلمه کشیده شد در ظرف چیده، روی آن را با رب انار تزیین کنید.

نکات

▪ موقع چیدن دلمه ها در قابلمه آن ها را فشرده و چسبیده به هم بچینید تا موقع پخت باز نشوند.

▪ بهترین ادویه برای استفاده در این غذا ترکیبی از پودرتخم گشنیز، پودر زیره سبز، پودر تخم خردل، فلفل سیاه، پودر تخم شنبلیله، پودر فلفل قرمز، پودر زنجبیل، زردچوبه، دارچین و میخک می باشد

▪ بهتر است موقع جوشاندن برگها کمی زعفران هم به آب اضافه کنید تا دلمه های شما خوشرنگ تر شوند.

▪ اگر بیشتر طرفدار غذاهای ترش هستید مقداری گرد لیمو یا گرد غوره یا آبلیمو یا آبغوره به سس اضافه کنید.

تک فارس

▪ مواد اولیه برای تهیه دلمه کلم با رب انار

برای ۵ نفر

برنج : ۱پیمانه

گوشت (چرخکرده) : ۲۰۰گرم

آب : ۱چهارم پیمانه

پیاز (نگینی شده) : ۱عدد

گوجه فرنگی (متوسط و نگینی شده) : ۲عدد

سیر : ۱بوته

جعفری (ساطوری شده) : ۳قاشق سوپخوری

رب انار : ۴قاشق سوپخوری

T A K F A R S

فلفل : ۱قاشق چایخوری

کره : ۳۰گرم

نمک به میزان لازم

کلم برگ (حدود ۲کیلو) ۱عدد

روغن به میزان لازم

▪ مواد سس

آب ۲و نیم پیمانه

رب انار ۴قاشق سوپخوری

نمک به میزان لازم

کاری (پودر) ۱قاشق چایخوری

تک فارس www.takfars.ir

آموزش پخت کیک زبرا خوشمزه و مجلسی مخصوص سرآشپز
  1. آموزش درست کردن ژله شکلاتی مخصوص سرآشپز

  2. آموزش تهیه سالاد سیب و کلم سالاد سلامت

  3. آموزش پخت سوپ پاییزی کدو حلوایی

  4. آموزش پخت کوکو سبزی مجلسی

  5. آموزش تصویری تهیه حلوا لقمه ای شیک و مجلسی

  6. آموزش مرحله به مرحله تزیین کیک جشن تولد دخترانه سیندرلا

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات