آموزش روش اصلی تهیه کباب بلدرچین ایرانی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش روش اصلی تهیه کباب بلدرچین ایرانی

image آموزش روش اصلی تهیه کباب بلدرچین ایرانی

بلدرچینها را خوب می شوییم و می گذارییم کاملاً خشک شود.

سپس آنها را از بالا به پایین دو تکه برش داده.

خامه را با چنگال خوب به هم می زنیم تا صاف و یکدست شود.

روغن زیتون , آبلیمو, زعفران, نمک و فلفل را به آن اضافه کرده.

تکفارس آی آر

قطعه های بلدرچین را در سس می خوابانیم و به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال می گذاریم.

سپس بلدرچین ها را از سس خارج کرده و به سیخ می کشیم و روی آتش کباب می کنیم.

در حین پخت مرتب بلدرچین ها را با برس به کره آغشته می کنیم.

باید دقت کنیم که گوشت بلدرچین زود پخته می شودو نباید بگذاریم که خشک شود.

موادلازم برای کباب بلدرچین

www.takfars.ir

بلدرچین ۸ عدد

خامه ۲/۱ پیمانه

زعفران آب شده ۱قاشق سوپخوری

کره آب شده ۵۰ گرم

روغن زیتون ۴/۱ پیمانه

آبلیمو ۲/۱ پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

آموزش درست کردن فیله کبابی مرغ مخصوص با فلفل دلمه ای
  1. آموزش پخت مرغ ایتالیایی مناسب مهمانی های رسمی
  2. مدل های سلامت پختن ماهی خوشمزه
  3. آموزش درست کردن لواشک خانگی و بهداشتی
  4. چه روغنی برای پخت غذا سالم ترین روغن است
  5. آموزش درست کردن کباب مرواریدی گوشت و بادمجان
  6. طرز تهیه شام خوشمزه و مقوی و سریع بیف برگر

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات