آموزش درست کردن گوشت قلقلی با پنیر مخصوص

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن گوشت قلقلی با پنیر مخصوص

image آموزش درست کردن گوشت قلقلی با پنیر مخصوص

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

نان باگت را به تکه های کوچک برش دهید.

نان های خرد شده را در درون یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید. روی آن ۱ پیمانه سس گوجه فرنگی یا سس مارینارا بریزید. یک پیمانه پنیر موزارلا روی آنها بپاشید.

تکفارس آی آر

مخلوط نان و سس را هم بزنید.

میت بال (گوشت قلقلی)ها را روی نان ها بچینید. سپس بقیه سس و پنیرهای موزارلا را اضافه کنید.

سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان روی مواد ریخته و سپس آن را درون فر قرار دهید.

این خوراک را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.

در آخر باقی مانده پنیر پارمسان را افزوده و با ریحان تزئین و سرو کنید.

www.takfars.ir

مواد لازم (۴ تا ۵ نفر)

۱ عدد باگت بزرگ

۲ پیمانه سس گوجه فرنگی (یا سس مارینارا)

۲۰ عدد گوشت قلقلی پخته شده

۲ پیمانه پنیر موزارلا

۱ پیمانه پنیر پارمسان زنده شده

یک چهارم پیمانه ریحان خرد شده

آموزش پخت ناگت گیاهی و رژیمی
  1. آموزش درست کردن گل نیلوفر آبی با پیاز برای تزیین سفره
  2. ترفند ترد کردن کلم قرمز برای سالاد
  3. چطور بدون هیچ نانی ساندویچ خوشمزه بخوریم
  4. آموزش تهیه ته چین با گوشت به جای مرغ
  5. درست کردن سالاد الویه شکل ساعت دیواری
  6. چطور لازانیا و مرغ را با هم ترکیب و بپزیم

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات