آموزش درست کردن همبرگر شکم پر خانگی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن همبرگر شکم پر خانگی

image آموزش درست کردن همبرگر شکم پر خانگی

▪ با دست هایتان گوشت را با ۳ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.

▪ ۱ قاشق غذاخوری از گوشت وسط هر برگر را بردارید و کنار بگذارید. برش های پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی ها و ریحان خرد شده را در بین آن ها تقسیم کنید و کمی نمک به آن ها بزنید. گوشتی را که از روی هر یک برداشته بودید، روی آن ها بگذارید و محکم کنید.

▪ به آرامی هر برگر را به قطر ۱۲ سانتی متر باز کنید. روی آن ها را بپوشانید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

▪ ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهیتابه و برگرها را با قلمو چرب کنید و برگر ها را برای ۱۰ دقیقه از هر طرف تا مغزپخت شوند، بپزید.

تکفارس آی آر

▪ در صورت تمایل نان ها را هم کمی برشته کنید و همبرگرها را به همراه چند برگ کاهو یا سایر مواد مورد نظرتان روی آن ها گذاشته و میل کنید.

نکات:

۱– پنیر موزارلا را به شکل حلقه های نازک برش بزنید.

▪ گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.

▪ از ریحان خرد شده و یا هر سبزی دیگر دلخواهتان مانند ارگانو استفاده کنید.

www.takfars.ir

▪ می توانید همبرگر خود را همراه با قارچ تفت داده شده، پنیر چدار رنده شده و یا هر ماده ی دیگر دلخواهتان میل کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۱۴۰۰ گرم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه یک و نیم قاشق چای خوری

پنیر موزارلا ۸۵ گرم

ریحان ۱ قاشق چای خوری

گوجه گیلاسی ۱۲ عدد

روغن قدری

نان همبرگر ۶ عدد

تک فارس

آموزش تهیه رولت هندوانه ای فوق العاده شیک برای شب یلدا
  1. آموزش درست کردن دونات پیراشکی خانگی
  2. طرز پخت شام سبک فرانسوی کوفته کروکت
  3. آموزش تهیه ترشی میوه خشک
  4. آموزش روش درست و بهداشتی درست کردن میوه خشک خانگی
  5. آموزش پخت و طعم دار کردن ماهی تیلاپیلا
  6. چطور با سبزی کنگر کوکو درست کنیم

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات