image آموزش درست کردن همبرگر شکم پر خانگی

▪ با دست هایتان گوشت را با ۳ قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.

▪ ۱ قاشق غذاخوری از گوشت وسط هر برگر را بردارید و کنار بگذارید. برش های پنیر موزارلا، گوجه گیلاسی ها و ریحان خرد شده را در بین آن ها تقسیم کنید و کمی نمک به آن ها بزنید. گوشتی را که از روی هر یک برداشته بودید، روی آن ها بگذارید و محکم کنید.

▪ به آرامی هر برگر را به قطر ۱۲ سانتی متر باز کنید. روی آن ها را بپوشانید و برای ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

▪ ماهیتابه را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ماهیتابه و برگرها را با قلمو چرب کنید و برگر ها را برای ۱۰ دقیقه از هر طرف تا مغزپخت شوند، بپزید.

▪ در صورت تمایل نان ها را هم کمی برشته کنید و همبرگرها را به همراه چند برگ کاهو یا سایر مواد مورد نظرتان روی آن ها گذاشته و میل کنید.

نکات:

۱– پنیر موزارلا را به شکل حلقه های نازک برش بزنید.

▪ گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.

▪ از ریحان خرد شده و یا هر سبزی دیگر دلخواهتان مانند ارگانو استفاده کنید.

▪ می توانید همبرگر خود را همراه با قارچ تفت داده شده، پنیر چدار رنده شده و یا هر ماده ی دیگر دلخواهتان میل کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۱۴۰۰ گرم

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه یک و نیم قاشق چای خوری

پنیر موزارلا ۸۵ گرم

ریحان ۱ قاشق چای خوری

گوجه گیلاسی ۱۲ عدد

روغن قدری

نان همبرگر ۶ عدد

تک فارس » آشپزی » آموزش درست کردن همبرگر شکم پر خانگی