image آموزش درست کردن مرغ با سس مخصوص ترش و شور

۱- خیارشورها را خارج کنید و مرغ‌ها را درون سرکه آن بریزید و ۸ تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارید.

۲-فر را با دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ‌ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.

۳- در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید.

مرغ‌ها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود ۸ دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.

مرغ‌ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید . مرغ‌ها را از تابه خارج کنید.

آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.

۴- تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند.

آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد.

با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید

و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید.

مواد لارم:

خیارشور یک شیشه

ران مرغ ۶ عدد

آرد کامل ¼ پیمانه

روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آب مرغ یک پیمانه

کره یک قاشق غذاخوری

شوید (خرد شده) یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز (خرد شده) ¼ پیمانه

تک فارس » آشپزی » آموزش درست کردن مرغ با سس مخصوص ترش و شور