آموزش درست کردن مرغ با سس مخصوص ترش و شور

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن مرغ با سس مخصوص ترش و شور

image آموزش درست کردن مرغ با سس مخصوص ترش و شور

۱- خیارشورها را خارج کنید و مرغ‌ها را درون سرکه آن بریزید و ۸ تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارید.

۲-فر را با دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. مرغ‌ها را از سرکه خارج کنید و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

در یک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها را درون مخلوط آرد بغلتانید و تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود.

۳- در یک تابه بزرگ روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید.

تکفارس آی آر

مرغ‌ها را داخل آن بچینید و با حرارت متوسط حدود ۸ دقیقه سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.

مرغ‌ها را برگردانید و تابه را درون فر قرار دهید. آنها را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید . مرغ‌ها را از تابه خارج کنید.

آنها را درون بشقاب قرار دهید و بگذارید ۵ دقیقه بماند.

۴- تابه را دوباره روی اجاق بگذارید. روغن تابه را خارج کنید و فقط به اندازه یک قاشق غذاخوری بگذارید بماند.

آب مرغ را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بیابد.

www.takfars.ir

با قاشق چوبی هم بزنید. کره و نمک و فلفل را اضافه کنید. شوید را اضافه کنید

و سس را روی مرغ بریزید. روی آن، خیارشورهای خرد شده و فلفل قرمز بریزید و سرو کنید.

مواد لارم:

خیارشور یک شیشه

ران مرغ ۶ عدد

آرد کامل ¼ پیمانه

روغن گیاهی یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

آب مرغ یک پیمانه

کره یک قاشق غذاخوری

تک فارس

شوید (خرد شده) یک قاشق غذاخوری

فلفل قرمز (خرد شده) ¼ پیمانه

آموزش تهیه سالاد گرم با سبزیجات
  1. آموزش پخت کباب بلغاری یا کباب چنجه ترکان عثمانی
  2. آموزش پخت میگو با سس تارتار
  3. مدل های سلامت پختن ماهی خوشمزه
  4. چکار کنید تا کیک خانگی پف کند
  5. توصیه های سلامت درباره خرید و مصرف انواع خیارشور
  6. سبزیجات مختلف را چطور بپزیم تا خوشمزه باشند

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات