آموزش درست کردن مربای گل محمدی و گرفتن تلخی آن

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن مربای گل محمدی و گرفتن تلخی آن

image آموزش درست کردن مربای گل محمدی و گرفتن تلخی آن

دستور شماره ۱

آب نیم ولرم را روی گل سرخ خشک ریخته و همان لحظه آب آن را خالی کنید.

سپس یک کاسه آب بریزید و با شعله کم گل را بپزید. ۲/۵ الی ۳ کاسه شکر ریخته و با شعله خیلی کم گذاشته تا قوام آید. در آخرین جوش مربا که قوام آمد آب یک لیمو ترش را گرفته و اضافه کرده و زیر شعله را خاموش و دم کنی بگذارید تا فردای همان روز بماند.

اصلا از رنگ استفاده نکنید چون تلخ می شود، گل محمدی بعد از دم کشیدن گل، به مربا رنگ می دهد.

تکفارس آی آر

دستور شماره ۲

گل های خشک را درون تابه و بسیار کم تفت دهید و مابقی کارها را مانند دستور قبل انجام دهید. در هنگام پختن گل ها اگر تمایل داشته باشید می توانید گردوهای خرد شده هم اضافه کنید.

دو نکته مهم برای جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی

▪ برای جلوگیری از تلخ شدن مربا گل محمدی این است که از گل های صورتی روشن استفاده کنید تا مربای تان تلخ نشود.

▪ در هنگام تفت دادن گل های خشک بسیار باید دقت کنید که زمان تفت دادن بسیار کم باشد. اگر حتی یکی از برگ ها بسوزد تمام مربا را می تواند تلخ کند. در حقیقت تفت دادن در حدا گرم شدن گلها باشد نه بیشتر.

www.takfars.ir

آموزش تهیه ژله به شکل خرده های شیشه های رنگی
  1. بهترین روش پختن ماهی که فایده آن از بین نرود
  2. طرز تهیه بیسکویت کرهای شکلاتی برای عصرانه بچه ها
  3. آموزش درست کردن سالاد با تن ماهی
  4. چطور بهترین سالاد ممکن را برای مهمانی رسمی تهیه کنیم
  5. دستور مخصوص سرآپشز برای پخت استیک ساده و خوشمزه
  6. شیوه های جدید و طبیعی برای نابودی بوی بد یخچال

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب