آموزش درست کردن لواشک خانگی با زردآلو

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن لواشک خانگی با زردآلو

image آموزش درست کردن لواشک خانگی با زردآلو

آلو‌ها را شسته، همراه بقیه مواد در قابلمه ریخته و با شعله کم و در بسته قابلمه برای پخت زمان می‌دهیم. چند مرتبه آلوها را هم زده و زیر و رو می‌کنیم تا کاملاً نرم شده و هسته آنها جدا شود. سپس وقتی میزان آب مواد کم شد به وسیله یک آبکش مواد را به ظرف دیگری منتقل می‌کنیم و هسته‌های باقیمانده در آبکش را خارج می‌کنیم.

از این مرحله به دو روش می‌توان عمل کرد:

▪ لرد میوه را با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا یک دست از آبکش خارج و با بقیه مواد مخلوط شود و بعد پوسته‌های باقیمانده را دور می‌ریزیم.(اگر مواد هنوز خیلی رقیق بود مجدداً کمی روی گاز قرار می‌دهیم)

▪ پوسته‌های باقی مانده را همراه لرد میوه در میکسر ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

تکفارس آی آر

▪ در آخر روی سینی مورد نظر را با سلفون می‌پوشانیم، مواد را یکدست روی سلفون پخش می‌کنیم و در آفتاب قرار می‌دهیم تا خشک شود. (ضخامت موادی که می‌ریزیم بسته به سلیقه متفاوت است)

▪ پس از خشک شدن روی لواشک را نیز سلفون می‌کشیم و به قطعات کوچک برش می‌زنیم و در ظرف در دار در فریزر نگهداری می‌کنیم.

مواد لازم:

آلو زرد یک کیلو

آبجوش یک چهارم پیمانه

www.takfars.ir

نمک یک قاشق مرباخوری

روش انتخاب و نگهداری زنجبیل
  1. آموزش بهترین مدل دم کردن چای های گیاهی
  2. اختصاصی درست کردن نوشیدنی پر خاصیت انار و شیرنارگیل در خانه
  3. آموزش پخت سوپ خامه ای مجلسی
  4. آموزش پخت پلو سبزیجات مجلسی با برنج قهوه ای
  5. آموزش کامل پخت شیرینی لقمه ای مخصوص
  6. ترفندهای خانه داری تهیه سبزی قورمه سبزی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات