image آموزش درست کردن لواشک خانگی با زردآلو

آلو‌ها را شسته، همراه بقیه مواد در قابلمه ریخته و با شعله کم و در بسته قابلمه برای پخت زمان می‌دهیم. چند مرتبه آلوها را هم زده و زیر و رو می‌کنیم تا کاملاً نرم شده و هسته آنها جدا شود. سپس وقتی میزان آب مواد کم شد به وسیله یک آبکش مواد را به ظرف دیگری منتقل می‌کنیم و هسته‌های باقیمانده در آبکش را خارج می‌کنیم.

از این مرحله به دو روش می‌توان عمل کرد:

▪ لرد میوه را با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا یک دست از آبکش خارج و با بقیه مواد مخلوط شود و بعد پوسته‌های باقیمانده را دور می‌ریزیم.(اگر مواد هنوز خیلی رقیق بود مجدداً کمی روی گاز قرار می‌دهیم)

▪ پوسته‌های باقی مانده را همراه لرد میوه در میکسر ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شود.

▪ در آخر روی سینی مورد نظر را با سلفون می‌پوشانیم، مواد را یکدست روی سلفون پخش می‌کنیم و در آفتاب قرار می‌دهیم تا خشک شود. (ضخامت موادی که می‌ریزیم بسته به سلیقه متفاوت است)

▪ پس از خشک شدن روی لواشک را نیز سلفون می‌کشیم و به قطعات کوچک برش می‌زنیم و در ظرف در دار در فریزر نگهداری می‌کنیم.

مواد لازم:

آلو زرد یک کیلو

آبجوش یک چهارم پیمانه

نمک یک قاشق مرباخوری

تک فارس » آشپزی » آموزش درست کردن لواشک خانگی با زردآلو