۱-یک قاشق روغن زیتون را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید

و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت چرخکرده، سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید.

حدود ۵-۶ دقیقه گوشت را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود.

با پشت قاشق گوشت را خرد کنید تا بهم نچسبد.

۲-رب گوجه فرنگی، عصاره گوشت، آب، کچاپ، خردل و ماکارونی فرمی ( مدل آرنجی) را اضافه کنید

و با مواد خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

سپس در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید پاستا حدود ۱۵ دقیقه بپزد.

۳-پس از این مدت در قابلمه را بردارید و چند دقیقه پاستا را هم بزنید

تا اگر هنوز سس حالت آبکی و شل دارد جذب و تبخیر شود. ۲ فنجان پنیر چدار به پاستا اضافه کنید.

۴-پاستای چیزبرگر را در ظرف مناسب بکشید. روی پاستا را می توانید

با یک عدد گوجه خرد شده و کمی پیازچه خرد تزیین کنید. این پاستای خوشمزه را بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.

مواد لازم:

روغن زیتون بکر ۱ قاشق غذاخوری

گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر رنده یا ریزی خرد شده ۳ حبه

رب گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم

ماکارونی فرمی (آرنجی) ۹۰۰ گرم

پنیر چدار رنده شده ۲ فنجان

گوجه کوچک برای تزیین ۱ عدد

پیازچه مقداری برای تزیین

آب گوشت(اختیاری) ۱ فنجان

آب ۱ فنجان

کچاپ ۱/۴ فنجان

سس خردل ۱ قاشق غذاخوری

تک فارس » آشپزی » آموزش درست کردن عصرانه پاستای پنیری