آموزش درست کردن عصرانه پاستای پنیری

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن عصرانه پاستای پنیری

image آموزش درست کردن عصرانه پاستای پنیری

۱-یک قاشق روغن زیتون را داخل ماهیتابه بزرگی بریزید

و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت چرخکرده، سیر و پیاز خرد شده را اضافه کنید.

حدود ۵-۶ دقیقه گوشت را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود.

با پشت قاشق گوشت را خرد کنید تا بهم نچسبد.

۲-رب گوجه فرنگی، عصاره گوشت، آب، کچاپ، خردل و ماکارونی فرمی ( مدل آرنجی) را اضافه کنید

تکفارس آی آر

و با مواد خوب ترکیب کنید. به میزان دلخواه کمی نمک و فلفل اضافه کنید.

سپس در ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید پاستا حدود ۱۵ دقیقه بپزد.

۳-پس از این مدت در قابلمه را بردارید و چند دقیقه پاستا را هم بزنید

تا اگر هنوز سس حالت آبکی و شل دارد جذب و تبخیر شود. ۲ فنجان پنیر چدار به پاستا اضافه کنید.

۴-پاستای چیزبرگر را در ظرف مناسب بکشید. روی پاستا را می توانید

www.takfars.ir

با یک عدد گوجه خرد شده و کمی پیازچه خرد تزیین کنید. این پاستای خوشمزه را بلافاصله بصورت گرم سرو کنید.

مواد لازم:

روغن زیتون بکر ۱ قاشق غذاخوری

گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر رنده یا ریزی خرد شده ۳ حبه

رب گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم

ماکارونی فرمی (آرنجی) ۹۰۰ گرم

پنیر چدار رنده شده ۲ فنجان

گوجه کوچک برای تزیین ۱ عدد

تک فارس

پیازچه مقداری برای تزیین

آب گوشت(اختیاری) ۱ فنجان

آب ۱ فنجان

کچاپ ۱/۴ فنجان

سس خردل ۱ قاشق غذاخوری

آموزش پخت کیک آناناس برای جشن تولدها
  1. چطور باید غذای گیاهی را بی دردسر پخت
  2. آموزش پخت پاستا آشیانه ایایتالیایی
  3. آموزش نحوه نگهداری صحیح کره
  4. ترفند آشپزی برای خوشمزه شدن گوشت سوخته
  5. آموزش درست کردن اسموتی های خوشمزه رژیمی
  6. طرز تهیه کتلت سبزیجات و مقوی کاری با طعم تند

مطالب پربازدید

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب محبوب