آموزش درست کردن شیرینی گردویی عسلی خانگی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن شیرینی گردویی عسلی خانگی

image آموزش درست کردن شیرینی گردویی عسلی خانگی

▪ کره را داخل کاسه ای ریخته و آرد را به آن اضافه کنید. سپس آن را به وسیله انگشت مخلوط کنید.

▪ پودر قند، ۳ عدد زرده تخم مرغ، شیر، عسل، وانیل و بکینگ پودر را به مواد افزوده و به آرامی ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.

▪ روی خمیر را با دستمالی مرطوب پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت دهید.

▪ از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس آن را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، با فاصله بچینید (این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود). سپس با استفاده از قلم مویی بقیه زرده تخم مرغ (زده شده) را روی خمیر بمالید و با گردو تزیین کنید.

تکفارس آی آر

▪ سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده، حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

نکته برای تهیه شیرینی عسل و گردو :

این شیرینی داخل ظرف دردار و در دمای محیط به مدت ۱۴ روز قابل نگهداری است.

image آموزش درست کردن شیرینی گردویی عسلی خانگی

مواد مورد نیاز شیرینی عسل و گردو:

www.takfars.ir

آرد (الک شده)

۳ پیمانه

کره یا مارگارین (نرم شده)

۱۲۵ گرم

پودر قند

۱ پیمانه

زرده تخم مرغ

۴ عدد

شیر

یک دوم پیمانه

تک فارس

عسل

۳ قاشق سوپخوری

گردو (خردشده)

به میزان لازم

وانیل

یک چهارم قاشق چایخوری

بکینگ پودر

یک دو قاشق چایخوری

دستور پخت اصلی و سریع پای سیب
  1. آموزش کامل و عکس به عکس با توضیحات پخت ته چین بادمجان

  2. آموزش پخت غذای مقوی و انرژی زای مرغ سیسیلی

  3. آموزش دقیق نحوه پخت پیتزا در مایکروویو

  4. آموزش تهیه قیسی یا برگه زردآلوی خانگی تمیز و بهداشتی

  5. آموزش پخت ماهی شکم پر مجلسی مخصوص سرآشپز

  6. آموزش درست کردن سالاد ماکارونی رژیمی و کم چرب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات