image آموزش درست کردن شیرینی پسته ای شکلاتی برای مهمانی

شکلات سفید را خرد کنید و همراه با شیرعسلی روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از ذوب شدن شکلات را از روی حرارت بردارید. پودر قند را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس پسته و پودرهل را به مخلوط بالا اضافه کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود.

خمیر را داخل کیسه بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه در فریزر یا ۲ الی ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. سپس قالب بزنید. شیرینی‌های قالب زده را در شکلات تلخ ذوب شده بزنید و در یخچال بگذارید.

مواد لازم برای شیرینی پسته‌ای با روکش شکلات:

شکلات سفید

۵۰ گرم

کنسرو شیرعسلی

۱۰۰ گرم

پودر قند

۵۰ گرم

پودر پسته

۱۳۰ گرم

پودر هل

۱/۴ قاشق چایخوری

شکلات تلخ

۱۵۰ گرم

تک فارس » آشپزی » آموزش درست کردن شیرینی پسته ای شکلاتی برای مهمانی