آموزش درست کردن شیرینی مخصوص عید اسکوار گردویی

مجله علمی هنری آموزشی پزشکی تک فارس شامل مطالب جدید و جالب با موضوعات پزشکی و سلامتی، روانشناسی، نکات آرایشی، دکوراسیون منزل، خانه داری، آموزش آشپزی

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
تک فارس

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن شیرینی مخصوص عید اسکوار گردویی

image آموزش درست کردن شیرینی مخصوص عید اسکوار گردویی

کره، شکر و وانیل را با دور متوسط همزن برقی بزنید تا کرم مانند و سبک شود، سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

آرد را روی مواد الک کنید و در آخر گردوی پودر شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد مخلوط شده و خمیر یکدست شود. خمیر را داخل کیسه پلاستیکی بگذارید یا روی ظرف را سلفون بکشید و برای یک ساعت در یخچال استراحت دهید.

بعد از طی این مدت خمیر سرد شده را از یخچال خارج کنید و با قاشق چایخوری از خمیر بردارید و در قالب ساوارین کوچک پرس کنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه روشن کنید.

قالب که با مواد پر شد در طبقه وسط فر بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه بپزید(زمان پخت بستگی به حرارت فر شما دارد) بعد از پخت شیرینی ها را از قالب خارج کرده و روی پنجره فلزی بچینید تا کاملا خنک شوند سپس حفره روی شیرینی را با شکلات ذوب شده پر کنید.

تکفارس آی آر

پیشنهاد: از انواع مغزیجات دلخواه میتوانید برای درست کردن این شیرینی استفاده کنید خود دستور اصلی از فندق استفاده کرده بود که من گردو رو جایگزین کردم

مواد لازم:

کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم

شکر دانه ریز ۶۰ گرم

وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

www.takfars.ir

زرده تخم مرغ یک عدد

آرد ۱۱۰ گرم

گردوی پودر شده ۹۰ گرم

شکلات شیری یا تلخ ۳۰ گرم

آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  1. آموزش پخت کیک با میوه و بدون شکر
  2. آموزش درست کردن شیشلیک به سبک حرفه ای و رستورانی
  3. آموزش پخت کتلت با هویج
  4. مواد غذایی را چطور منجمد کنید تا ویتامین های خود را از دست ندهند
  5. آموزش درست کردن موز شکلاتی عصرانه مقوی مخصوص بچه ها
  6. آموزش پخت کروکت گوشت مخصوص با سس

مطالب محبوب

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید