image آموزش درست کردن شکلات هندوانه ای

شیر عسلی و کره را در ظرف پیرکس بریزید و با قدرت ۶۰۰ وات به مدت ۹۰ ثانیه در ماکروویو قراردهید. در این مدت دوبار آن را هم بزنید. سپس گلوکز را اضافه کنید و به مدت ۶۰ ثانیه در مایکروفر با قدرت ۶۰۰ وات قرار دهید.

شکلات ها را نیز در ظرف جداگانه بریزید و دو دقیقه دیگر در ماکروویو با قدرت ۶۰۰ وات بگذارید.

شکلات را به شیر عسلی اضافه کنید و هم بزنید. آجیل شیرین را به آن اضافه کنید.

رنگ خوراکی قرمز را به مخلوط اضافه کنید تا به رنگ هندوانه دربیاید.

کف قالبِ ناودانی با نایلون بپوشانید و چرب کنید. مواد را در قالب بریزید در یخچال به مدت ۶ ساعت قرار دهید.

سپس از قالب خارج کنید و با چاقو به ضخامت ۱/۵ سانتی متر برش بزیند و در کپسول کاغذی قراردهید.

مواد لازم برای شکلات هندوانه ای شب یلدا

۲۵۰ گرم شکلات سفید

۲/۵ قاشق غذاخوری گلوکز

۱۶۰ گرم شیر عسلی تغلیظ شده

۷۰ گرم کره

۱۵۰ گرم آجیل شیرین

مقداری رنگ خوراکی قرمز

تک فارس » آشپزی » آموزش درست کردن شکلات هندوانه ای