آموزش درست کردن شام رژیمی و گیاهی با چغندر

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن شام رژیمی و گیاهی با چغندر

image آموزش درست کردن شام رژیمی و گیاهی با چغندر

۱-اجاق گاز را تا دمای ۳۷۵ درجه‌ فارنهایت (تقریباً ۱۹۰ درجه‌ی سانتیگراد) گرم کنید.

۲-چغندرها را از ساقه جدا کرد و بشویید.

۳-چغندرها را در یک ظرف قرار دهید.

۴-روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

تکفارس آی آر

۵-با ورق آلومینیوم به صورت کامل ظرف را بپوشانید و بگذارید به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزد. مدت زمان پخت بستگی به اندازه‌ی چغندرها دارد، بنابراین بگذارید تا هنگامی که یک چاقو به راحتی در آن‌ها فرو برود، بپزند.

۶-وقتی که پخته شد، ورق آلومینیومی را بردارید و بگذارید کمی سرد شود.

۷-سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و آن‌ها را به چند قطعه‌ی بزرگ برش دهید.

۸-چغندرها را به همراه سیر، ارده، آبلیمو و نمک در مخلوط کن بریزید و بگذارید کاملاً نرم شود.

۹-مخلوط حاصل را بچشید و در صورت نیاز به آن نمک، ارده و یا آبلیمو اضافه کنید.

www.takfars.ir

۱۰-این خوراک را با سبزیجات تازه و شیرینی یا بیسکویت میل کنید.

مواد لازم

یک دسته چغندر ارگانیک (در صورتی که دسته‌ها کوچک است، ۳ دسته)

یک سیر به صورت قطعه قطعه

یک چهارم فنجان ارده که به خوبی هم زده شده باشد

۳ تا ۴ قاشق غذاخوری آب‌لیموی تازه (بر اساس ذائقه می‌تواند کمتر یا بیشتر شود)

نمک به مقدار لازم

تکه‌های سبزیجات تازه و ارگانیک (هویج، تربچه، خیار و فلفل)

چطور در خانه پاستیل درست کنیم
  1. چطور در خانه کنسرو گوجه فرنگی درست کنیم به سه روش
  2. نکته های کلیدی برای پخت غذاهای خوشمزه
  3. آموزش تزیین هندوانه شب یلدا به شکل الاغ
  4. ترفندهای استفاده مفید از سرخ کن در آشپزخانه
  5. چطور مثل سرآشپزهای معروف نیمرو درست کنید
  6. آموزش درست کردن ماگ کیک شکلاتی برای بچه ها

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات