image آموزش درست کردن سیب زمینی سرخ کرده مخصوص خانگی

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

سیب زمینی ها را تمیز بشوئید و سپس آن ها را با پوست به اسلایس های کوچک تقسیم کنید.

۳ عدد تخم مرغ را در یک کاسه کوچک هم بزنید.

باقی مانده مواد را درون یک کاسه متوسط با یکدیگر مخلوط کنید.

هر کدام از برش های سیب زمینی را ابتدا درون تخم مرغ و سپس درون مواد خشک بغلتانید. سپس آن ها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید.

سینی را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا سیب زمینی ها پخته و سطح آن ها طلایی شود.

سینی را از فر خارج کرده و ۵ دقیقه کنار بگذارید.

در آخر این سیب زمینی های خوشمزه را به همراه سس موردعلاقه خود سرو کنید.

مواد لازم (۲ نفر)

▪ ۴ عدد سیب زمینی

۱ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده

۱ قاشق غذاخوری آویشن

۱ قاشق چایخوری پاپریکا

۱ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز

تک فارس » آشپزی » آموزش درست کردن سیب زمینی سرخ کرده مخصوص خانگی