تک فارس
حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است
محصولات معتبر
محصولات معتبر

آموزش درست کردن ساندویچ استیک با سس مخصوص سیر

برای تهیه سس سیر، ابتدا سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید و در کاسه کوچکی با سس مایونز مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. حال فر را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

استیک را به شکل نوارهای باریک برش بزنید. پیاز را حلقه حلقه کنید و فلفل دلمه‌ای را هم به صورت خلال‌های باریک ببرید و کنار بگذارید.

مقداری روغن سرخکردنی داخل تابه‌ای ریخته و آن را روی شعله متوسط گرم کنید. استیک خرد شده را داخل روغن داغ بریزید و تفت بدهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن در بیاید. سپس پیاز و فلفل دلمه‌ای را اضافه کنید. به مقدار کافی نمک و فلفل بپاشید و مواد را تفت بدهید تا زمانی که پیاز نرم و طلایی رنگ شود. سپس تابه را از روی شعله بردارید.

نان‌های ساندویچی را با چاقو باز کنید و وسط هر کدام حسابی سس سیر بمالید. مخلوط گوشت را بین نان‌ها تقسیم کنید. روی گوشت هم پنیر موزورلا را بریزید. ساندویچ‌ها را داخل سینی فر قرار دهید و جعفری خشک را روی آنها بپاشید. سینی را در فر بگذارید تا پنیر آب شود. سپس ساندویچ استیک را سرو کنید.

نکته

تکفارس آی آر

برای جلوگیری از ترد شدن بیش از حد نان در فر، می‌توانید ساندویچ‌ها را در سینی عمیق قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.

مواد لازم

سس مایونز ۱ پیمانه

سیر خرد شده ۲ حبه

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

استیک گوشت گاو ۴۵۰ گرم

فلفل دلمه‌ای سبز ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

نمک و فلفل به مقدار کافی

نان ساندویچی کوچک ۴ عدد

پنیر موزورلای رنده شده ۲۰۰ گرم

جعفری خشک شده ۱ قاشق چایخوری

محصولات معتبر
محصولات معتبر