image آموزش درست کردن سالاد مخصوص با پاستا وپنیر

image آموزش درست کردن سالاد مخصوص با پاستا وپنیر

ابتدا پاستا را در آبجوش بریزید تا نرم شود. سپس آن‌را آبکش کنید. آن‌گاه در کاسه‌مناسبی پاستا، نخودفرنگی، نعنا، ژامبون و پوست لیمو را بریزید و مخلوط کنید.

سپس مواد سس را در شیشه‌ای بریزید و درش را محکم ببندید و خوب تکان دهید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند. اینک سس را روی سالاد بریزید و مخلوط کنید. اکنون سالاد را برای پذیرائی در کاسه مناسبی بریزید و رویش را با پنیر بیارائید.

مواد لازم برای ۶ نفر

پاستا ۳۷۵ گرم

نخودفرنگی پخته ۲۰۰ گرم

نعنای خردکرده یک‌دوم پیمانه

ژامبون خردکرده ۱۵۰ گرم

پوست لیموی رنده‌کرده۱ قاشق سوپخوری

پنیر تازه و خردکرده ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای تهیه سس

سس مایونز ۱۰۰ گرم

دوغ ۲ قاشق سوپخوری

آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری

سیر له کرده ۱ حبه

پوست لیموی رنده‌کرده ۱ قاشق چایخوری