آموزش درست کردن سالاد مخصوص با پاستا و پنیر
ابتدا پاستا را در آبجوش بریزید تا نرم شود.
سپس آن را آبکش کنید.
آن گاه در کاسه مناسبی پاستا، نخودفرنگی، نعنا، ژامبون و پوست لیمو را بریزید و مخلوط کنید.
سپس مواد سس را در شیشه ای بریزید و درش را محکم ببندید و خوب تکان دهید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
تکفارس آی آر
اینک سس را روی سالاد بریزید و مخلوط کنید.
اکنون سالاد را برای پذیرائی در کاسه مناسبی بریزید و رویش را با پنیر بیارائید.
مواد لازم برای ۶ نفر
پاستا ۳۷۵ گرم
نخودفرنگی پخته ۲۰۰ گرم
www.takfars.ir
نعنای خردکرده یک دوم پیمانه
ژامبون خردکرده ۱۵۰ گرم
پوست لیموی رنده کرده۱ قاشق سوپخوری
پنیر تازه و خردکرده ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس
سس مایونز ۱۰۰ گرم
دوغ ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری
سیر له کرده ۱ حبه
پوست لیموی رنده کرده ۱ قاشق چایخوری
تک فارس