تخم مرغ ها را آب پز کنید تا کاملا سفت شوند.
آن ها را سریعا درون آب یخ بگذارید تا پوست کندنشان راحت شود.
پوست تخم مرغ ها را گرفته و آن ها را از وسط دو نیم کنید.
زرده را از داخل تخم مرغ ها بیرون آورده و درون کاسه بریزد.
سفیده ها را نیز درون یک سینی بزرگ در کنار هم بچینید.
روی زرده های تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، گوجه فرنگی، مرغ، ژامبون، مایونز و خردل بریزید و هم بزنید تا یکدست شوند.
سپس آووکادو را اضافه کنید.
داخل هر کدام از سفیده ها را با مخلوط زرده پر کنید.
در آخر نیز با پنیر و ژامبون، تزئین و سرو کنید.
مواد لازم (۱۲ عدد)
۱۲ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
نصف پیمانه مرغ خرد شده
نصف پیمانه ژامبون سرخ شده
۳ قاشق غذاخوری مایونز
۲ قاشق غذاخوری سس خردل
نصف پیمانه آووکادوی خرد شده