آموزش درست کردن خورش عدس

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن خورش عدس

خورش عدس اسپایسی، خورشی مقوی و خوشمزه است و با عطر و طعم تندی که دارد در کنار برنج ترکیبی دلچسب بوجود می آورد. طرز تهیه این خورش بسیار آسان است و بدلیل استفاده از عدس قرمز در کمترین زمان آماده می شود.

طرز تهیه: قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و داخل آن روغن بریزید. پیاز خرد شده را به روغن اضافه کنید و حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا پیاز کمی نرم شود. زنجبیل و سیر خرد شده را نیز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید تا عطر سیر و زنجبیل بلند شود. رب گوجه و پودر فلفل قرمز را نیز اضافه کنید.

کم کم آب سبزیجات را اضافه کنید و مدام هم بزنید. حرارت را کمی زیاد کنید تا به جوش بیاید. خورش را بچشید و به میزان دلخواه نمک اضافه کنید. عدس ها را با آب سرد بشویید و آبکشی کنید. سپس به خورش اضافه کنید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش عدس به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه بپزد.

زمان پخت بسته به نوع عدس می تواند کمی متغیر باشد. زمانیکه عدس ها کاملا پختند و نرم شدند خورش آماده است. خورش عدس را در خورش خوری بریزید، روی آن را با گشنیز خرد شده تزیین کنید و همراه با برنج نوش جان کنید.

مواد لازم

تکفارس آی آر

روغن گیاهی ۲ قاشق چایخوری

پیاز قرمز خرد شده ۲ عدد

زنجبیل رنده شده ۱ قاشق غذاخوری

سیر رنده یا ریز خرد شده ۳ حبه

رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری

www.takfars.ir

پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری

آب سبزیجات ۳ فنجان

عدس قرمز ۱ فنجان

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

گشنیر تازه و خرد شده ۱/۴ فنجان

طرز درست کردن فوندوی شکلاتی برای میز مهمانی
  1. آموزش پخت نان سوخاری مخصوص خانگی
  2. طرز تهیه باقلوای مجلسی به سبک کشورهای عربی
  3. آموزش پخت رشته پول غذای مخصوص شب چارشنبه سوری
  4. آموزش پخت غذای مقوی برای بچه ها شیرپلو با مرغ
  5. برش سیب شکل پروانه تزیین سیب
  6. چطور بوی غذای مانده و زباله ها را در آشپزخانه نابود کنیم

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات