آموزش درست کردن خورش آلو مرغابی غذای محلی گیلان

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن خورش آلو مرغابی غذای محلی گیلان

image آموزش درست کردن خورش آلو مرغابی غذای محلی گیلان

۱-ابتدا مرغابی را پاک کرده و به قطعات مناسب تقسیم کنید و آن را شسته نمک زده و کنار می‌گذارید.

سپس آلوچه خشک و آلو خورشتی را جداگانه یک ساعت قبل با آب سرد میشویید.

مرغابی را در قابلمه قرار داده و با روغن آن را سرخ می‌کنید. سپس آلوچه خشک را در آن ریخته کمی تفت می‌دهید

و ۲ تا ۳ لیوان آب و آبغوره به آن اضافه می‌کنید و روی حرارت ملایم می‌گذارید

تکفارس آی آر

تا مرغابی پخته و نیم پز شود. آن گاه آلوی خورشتی را در آن می‌ریزید

وقتی آلو نیم پز شد شوید خشک را به آن اضافه می کنید.

۲-ترشی و نمک آن را می چشید، اگر کم ترشی بود مقداری آبغوره و نمک به آن اضافه کنید

و با حرارت ملایم آن را می‌پزید. . تخم‌مرغ ها را در ظرفی می‌شکنید با چنگال هم می‌زنید

و درون خورش می‌ریزید وقتی تخم‌مرغ ها پخت و خورش به روغن افتاد آماده است.

www.takfars.ir

▪اصولاً این خورش از خورش‌های ترش است البته می‌توانید ۱ تا ۲ قاشق شکر هم به آن اضافه کنید تا خورش طعم مَلَس داشته باشد.

▪این خورش محلی و مخصوص غرب گیلان است.

▪در صورت تمایل به جای مرغابی از مرغ هم میتوانید استفاده کنید.

مواد لازم:

مرغابی (کوچک) ۱ عدد

آلوچه (خشک و ترش) ۳۰۰ گرم

شوید (خشک) ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

آلو (خورشتی) ۲۵۰ گرم

آبغوره ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد

تک فارس

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز پخت سوپ خوش آب و رنگ چغندر روسی
  1. تزیین آناناس کاملا جدید و شیک عکس به عکس
  2. آموزش پخت انواع پنکیک های رژیمی چاقی و لاغری
  3. آموزش تهیه سالاد مقوی با برنج قهوه ای
  4. ایده های جالب برای تزیین ظرف غذای بچه
  5. طرز تهیه سالاد میوه برای مهمانی های زمستان
  6. آموزش تصویری پخت باقلاقاتق غذای خوشمزه گیلانی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات