آموزش درست کردن خورش آلو مرغابی غذای محلی گیلان
۱-ابتدا مرغابی را پاک کرده و به قطعات مناسب تقسیم کنید و آن را شسته نمک زده و کنار میگذارید.
سپس آلوچه خشک و آلو خورشتی را جداگانه یک ساعت قبل با آب سرد میشویید.
مرغابی را در قابلمه قرار داده و با روغن آن را سرخ میکنید. سپس آلوچه خشک را در آن ریخته کمی تفت میدهید
و ۲ تا ۳ لیوان آب و آبغوره به آن اضافه میکنید و روی حرارت ملایم میگذارید
تکفارس آی آر
تا مرغابی پخته و نیم پز شود. آن گاه آلوی خورشتی را در آن میریزید
وقتی آلو نیم پز شد شوید خشک را به آن اضافه می کنید.
۲-ترشی و نمک آن را می چشید، اگر کم ترشی بود مقداری آبغوره و نمک به آن اضافه کنید
و با حرارت ملایم آن را میپزید. . تخممرغ ها را در ظرفی میشکنید با چنگال هم میزنید
و درون خورش میریزید وقتی تخممرغ ها پخت و خورش به روغن افتاد آماده است.
www.takfars.ir
اصولاً این خورش از خورشهای ترش است البته میتوانید ۱ تا ۲ قاشق شکر هم به آن اضافه کنید تا خورش طعم مَلَس داشته باشد.
این خورش محلی و مخصوص غرب گیلان است.
در صورت تمایل به جای مرغابی از مرغ هم میتوانید استفاده کنید.
مواد لازم:
مرغابی (کوچک) ۱ عدد
آلوچه (خشک و ترش) ۳۰۰ گرم
شوید (خشک) ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آلو (خورشتی) ۲۵۰ گرم
آبغوره ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد
تک فارس
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم