آموزش درست کردن خورش آلو مرغابی غذای محلی گیلان

حسین (ع) چراغ هدایت و کشتی نجات است

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

آموزش درست کردن خورش آلو مرغابی غذای محلی گیلان

image آموزش درست کردن خورش آلو مرغابی غذای محلی گیلان

۱-ابتدا مرغابی را پاک کرده و به قطعات مناسب تقسیم کنید و آن را شسته نمک زده و کنار می‌گذارید.

سپس آلوچه خشک و آلو خورشتی را جداگانه یک ساعت قبل با آب سرد میشویید.

مرغابی را در قابلمه قرار داده و با روغن آن را سرخ می‌کنید. سپس آلوچه خشک را در آن ریخته کمی تفت می‌دهید

و ۲ تا ۳ لیوان آب و آبغوره به آن اضافه می‌کنید و روی حرارت ملایم می‌گذارید

تکفارس آی آر

تا مرغابی پخته و نیم پز شود. آن گاه آلوی خورشتی را در آن می‌ریزید

وقتی آلو نیم پز شد شوید خشک را به آن اضافه می کنید.

۲-ترشی و نمک آن را می چشید، اگر کم ترشی بود مقداری آبغوره و نمک به آن اضافه کنید

و با حرارت ملایم آن را می‌پزید. . تخم‌مرغ ها را در ظرفی می‌شکنید با چنگال هم می‌زنید

و درون خورش می‌ریزید وقتی تخم‌مرغ ها پخت و خورش به روغن افتاد آماده است.

www.takfars.ir

▪اصولاً این خورش از خورش‌های ترش است البته می‌توانید ۱ تا ۲ قاشق شکر هم به آن اضافه کنید تا خورش طعم مَلَس داشته باشد.

▪این خورش محلی و مخصوص غرب گیلان است.

▪در صورت تمایل به جای مرغابی از مرغ هم میتوانید استفاده کنید.

مواد لازم:

مرغابی (کوچک) ۱ عدد

آلوچه (خشک و ترش) ۳۰۰ گرم

شوید (خشک) ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

آلو (خورشتی) ۲۵۰ گرم

آبغوره ۱ پیمانه

تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد

تک فارس

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

روغن به میزان لازم

آموزش درست کردن ترشی تزیینی برای غذا با هویج و پیاز
  1. آموزش پخت خورش انار
  2. آموزش پخت کلوچه شکلاتی در خانه برای بچه ها
  3. آموزش طرز تهیه پیتزا مارگاریتا گیاهی و بدون گوشت
  4. آموزش درست کردن لیمو عمانی خانگی و تازه
  5. چطور یک میز غذای شیک بچینیم
  6. دستور پخت املت تند هندی

فروش ویژه

محصولات معتبر محصولات معتبر

مطالب پربازدید

مطالب محبوب

نظرات